Vreselijke service, vreselijke retour regels

Geen fijne service ontvangen na het aanmelden van een retour. Ik was 2 dagen te laat voor geld terug dus ik kon alleen nog omruilen of tegoed ontvangen. Het product dat ik toen wilde, was er niet meer maar stond wel aangegeven als 'binnenkort beschikbaar' op de website. Nu moet ik, tegen de voorwaarden in, ook nog de retour op eigen kosten terugsturen. De correspondentie daarover gaat heel traag. Dit is een van de ergste retour"services" die ik ooit ben tegen gekomen. Ik bestel hier nooit meer.

Snelle levering en een goed product.

Ondanks dat het bandje voor de Apple Watch Ultra niet origineel is is het zeker waar voor het geld. Als je goed kijkt zie je enkele verschillen met het origineel maar dan moet je er wel met je neus op zitten.

Het was een makkelijk bestel proces alleen was de bezorging wat minder omdat ik veel langer aan het wachten was dan er in de PostNL app stond.

Prima en mooi

Efficiënt

Zeer slecht!!

Product gelijk retour gestuurd en wordt dan gezegd dat deze gedragen is. Dit was echter niet zo. Ging om een apple watch bandje. Koop hier niet, als je denkt dat je het product terug gaat sturen.

Mooi hoesje, best stevig en zeker een aanrader voor iedereen.

Duidelijk en snel geleverd

Makkelijk te bestellen, betalen en werd snel geleverd

Een mooi hoesje

Bij mijn nieuwe iphone 14 moest natuurlijk een nieuw hoesje hiervoor. Op het internet gaan zoeken en Appelhoes tegen gekomen. Daar vond ik mijn nieuwe hoesje besteld en een dag later kon mijn nieuwe iphone 14 zijn nieuwe hoesje aan. Super snel geleverd goede kwaliteit zodat ik er weer goed beschermd mijn iphone kan gebruiken.

Goed assortiment, snelle levering

Prima producten en snelle levering

Snelle service, goed product

Mooie spullen en snel geleverd

Helaas is er een artikel wat ik wens te retourneren. Ik heb een retour behandeling aangevraagd, maar niets meer van jullie vernomen? Wel een berichtje dat er binnenkort contact zal worden opgenomen? Graag contact dus!!

Snelle levering, product zoals verwacht

Snelle levering, product zoals verwacht, helemaal top!

Prima, conform afspraak geleverd

Op tijd binnen en kwalitatief hoogwaardig product

Heel tevreden met mijn Ipad cover book. Goed stevig materiaal. En kwaliteit.

Slechtste ooit

Twee keer niet compleet product ontvangen. Communicatie gaat moeizaam en op een toon van een opstandige bijdehante puber. Zelf retourneren moeten betalen, hoop gedoe. Nergens bij aangesloten en eerst moeten dreigen met juridische actie voordat ik eindelijk een reactie op mijn mails en uiteindelijk mijn geld terug kreeg.

Niet echt duurzaam

Kwaliteit valt tegen

Prima kwaliteit

Net geen 5 sterren aangezien een korte handleiding ontbrak. Verder prima protector, goed aan te brengen en nauwelijks zichtbaar.

Werkt top!

Super snelle levering, goede service en ook heel tevreden met producten!

Volgende dag geleverd?

Bestelling niet volledig geleverd. Pas bekend na plaatsen en betalen van bestelling, datum rest levering onbekend.

De perfecte Apple hoes

Dit is de derde keer dat ik bij jullie een Appelhoes koop. Ze zijn duurzaam, stijlvol en vooral: ze doen waarvoor ze gemaakt zijn! Waarom 9 en geen 10: de kaarthouderplaats is net dat ietsiepietsietje te krap om drie kaarten in te stoppen. En als je in de vouw ook nog een kaartje steekt, wordt het linkerluik dat net ietsje te dik (of: de rug is net iets te klein) om mooi te sluiten.

Product ontvangen zonder problemen.

Zoals omschreven