Misleidende reclame

Artikel AFL04049 met beschadigde verpakking ontvangen. Plaatsingskit ontbreekt, na reclamatie blijkt dat er helemaal geen een bij zit volgens Applehoes. De site vermeld anders evenals het filmpje waarnaar verwezen wordt. Men geeft aan dat met de spray en het doekje de plaatsingskit bedoeld wordt. Misleidend als je het mij vraagt.

Snelle levering. Top!

Snel verzonden

Prima hoesje

Slechte omschrijving!

Ik heb een mooie hoes besteld voor mijn Iphone 8 . Die stond op de site als passend Voor een iphone SE en 7/8 . Nou past hij perfect om mijn 8 alleen zit het gat aan de achterkant voor het logo op de verkeerde plek!! Das wel jammer want het is een fijn hoesje wat nu NIET perfect past !

Snelle en ntte aflevering

dbramate1928 Is een aanbeveling

De dbramate1928 is mooi product, en zeer handig als 2 in 1. Levering jammer genoeg door PostNL 3 keer vertraagd, ook werd digitaal aangeven dat product was afgeleverd wat niet waar was. PostNL zet daarmee een onterechte smet op APPELHOES !!

Snelle levering en goede kwaliteit

Zoals beloofd de volgende dag geleverd via een brievenbuspakketje. De bestelde producten zijn van goede kwaliteit. Vooral het aanbrengen van het Glaasie is opvallend makkelijk. helemaal top dus.

Snel geleverd en goed verpakt

Spigen: Samsung galaxy s22 ultra cover besteld en het pakketje was snel geleverd en goed verpakt. Niets op aan te merken.

Supersnelle bezorging van een super hoes!

Mooie producten en snel geleverd.

Mooie producten en snel geleverd.

Snelle verzending

Prima goed product tevreden

Mooie website met goeie producten

Snel besteld en vlot geleverd

Na eerst verkeerde besteld te hebben goed opgelost !!

SUPER

Goede spullen, duidelijke site, snelle levering, goede pricing

Goede spullen, duidelijke site, snelle levering, goede prijzen

Duurt erg lang

RENL2923290623 omwisselen van hoes naar beter passend voor I pad Air A1566 duurt lang...iedere vraag/antwoord duurt minstens een dag etc. Nu geen idee of nieuwe passende hoes zwart of anders maar grijs, onderweg is (en nu weer weekend)

Handigste hoesje ooit gekocht

Praktische twee-in.één hoes. Mijn iPhone kan er handig uit genomen worden (bv om in de gps houder in de auto te plaatsen). De back case laat draadloos opladen toe en beschermt mijn phone bij het vallen dankzij het zachte materiaal aan de zijkanten. Klikt zo weer in de bookcase via een magneet. Heeft ook plaats voor mijn veelgebruikte kaarten. Wat mij betreft de ideale hoes! Vlotte levering door Appelhoes.

goede producten

het bestelde snel in huis

Goedkoop en snel

Eenvoudig bestellen, heel snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

Fantastische aankoop

Aankoop eerder moeten doen en werd snel en netjes geleverd.

Snelle levering van redelijke producten

Toetsenbord en laptophouder besteld. Snel en netjes ontvangen. Niks aan te merken op de laptophouder. Toetsenbord is netjes, al klinkt het tikken erop wat goedkoop. Verder functioneert het prima, naar behoren. Ik ben er blij mee

Prima product snelle levering

Heel goede producten aan goeie prijs pijlsnel thuis geleverd!

Goede producten aan goeie prijs pijlsnel thuis geleverd!

prima klantenservice

Ik had iets verkeerd besteld, mijn eigen fout, maar kon het zonder problemen omruilen. en nog snel ook. top.

Snelle levering!

Producten zoals afgebeeld