snelle levering, helaas was omhulsel enigszins gehavend in zending (verpakking niet heel solide) licht deukjes in de hoes. Kon leven met deze imperfectie dus niet teruggestuurd.
Snelle en correcte levering
Ik wacht al een week op mijn iPhone hoes. Ondertussen loop ik dus rond met m’n iPhone die niet beschermd is. Dat is behoorlijk vervelend! Belachelijke service!
Geachte heer/mevrouw, Aan drukte bij PostNL kunnen wij helaas ook niets doen helaas, de zending kunt u netjes volgen en is inmiddels bij u bezorgd. Wat dat met onze service te maken heeft is ons niet bekend, wij kunnen er helaas ook niet voor zorgen dat PostNL het niet druk heeft. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Snelle levering, keurig verpakt! Goede keuzemogelijkheden.
Het bestelde product voldoet zeer goed aan de gestelde eisen. De levering was snel en correct zoals beloofd. Prima gedaan en compliment en aanbeveling waard.
Zaterdag besteld, donderdag in huis
Snel geleverd en mooi product van otterbox
Erg snel en een top item! Ben er blij mee
Ik had 2 hoesjes besteld voor een oudere Ipad. Na de bestelling kreeg ik direct een mail dat er maar 1 in stock was er geen nieuwe binnenkwamen. In de mail werd mij aangeboden om een gelijkaardig op te sturen of om het geld terug te storten. Na antwoord voor het geld terug te storten lieten ze mij weten dat dit direct in orde kwam. Ondertussen zijn we 3 maanden verder en heb ik nog niets teruggekregen...
Geachte heer/mevrouw, De situatie is natuurlijk wel iets anders dan u nu noemt, uw creditcard accepteert geen retourbetalingen (daar heeft u ook screenshots van ontvangen) en dat is de reden dat het nog openstaat. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Ik had een hoes voor iPhone 12 besteld maar iPhone 12 Mini is in dezelfde categorie dan iPhone 12. Dus heb ik een hoes voor iPhone 12 Mini gekregen ! Ik heb de Dienst na verkoop gecontacteerd (whatsapp) en ik heb een retour op de site aangevraagd. Maar ik heb geen enkel nieuws gekregen (zelfs geen email van bevestiging van de retouraanvraag). En dus zit ik nog met de slechte hoes waarmee ik niets kan doen .. en 30 EUR kwijt.
Goedemiddag, Bij ons is geen hoesje voor de iPhone 12 besteld, maar een voor de iPhone 12 mini. Iets wat u ook kunt u controleren op de factuur en orderbevestiging. Daarnaast is er een retour aanvraag gedaan waar u reactie op heeft ontvangen en zelf op heeft gereageerd. Dus hoezo geen nieuws gekregen? Het is alleen een kwestie van de retourzending aanmaken en opsturen. Daar hoeft u geen review voor te plaatsen denk ik als u zelf een foutieve maat besteld. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Bestelling de dag daarna geleverd!
Mijn pakket is niet aangekomen en wordt aangegeven maar af te wachten. Hoelang moet ik wachten, meer dan een week terwijl levertijd 1-dag zou zijn?
Geachte heer/mevrouw, Helaas is het momenteel erg druk bij PostNl, iets wat u ook kunt zien op de traceerpagina. Op ons bericht is verder ook niet meer gereageerd. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Order gedaan om 21:57, maar niet verzonden op dezelfde dag. Anders was het een 10. Verder goed verpakt. Prima prijs. Website was verder duidelijk.
Op zoek naar accessoires voor AirTag en Apple Watch bij Appelhoes terecht gekomen. Buiten wat issues met bezorging, lag aan PostNL, alles netjes geleverd. En tot mijn verrassing zat er bij het horlogebandje ook direct een apparaat om het bandje op maat te maken! Mijn volgende Apple accessoires komen zeker ook weer hier vandaan.
Een hoesje wat echt niet functioneert. Laden op de draadloze oplader is geen optie. Iedere avond hoesje van de telefoon af en dan opladen… dat lijkt me niet de bedoeling.
Geachte heer/mevrouw, Er is bij ons een MagSafe hoesje besteld, dus dan heeft u ook een MagSafe oplader nodig om deze te gebruiken. Het lijkt er dan ook eerder op dat de oplader voor problemen zorgt, dan het hoesje wat u bij ons kocht. Er is met ons ook verder geen contact gezocht helaas. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Juiste artikel, kwalitatief goed en snelle bezorging
Mooi product en snel geleverd
Zie boven
Overal staat groot dat je tot 22.00 uur kunt bestellen en hij dan vandaag nog weg gaat. Als het dan vervolgens een niet getraceerd brievenbusdoosje van PostNL wordt, duurt bar alsnog 3 dagen. Ik zou graag de keus hebben extra te betalen voor snelle levering met goede tracking. Klantenservice reageert wel redelijk snel en product is prima. Update. Beste customer service medewerker. Jullie sturen PostNL brievenbuspakketjes. Die hebben wel een scan, maar alleen in het grote PostNL sorteercentrum. De postbode aan de deur geeft geen scanner en daar leveren jullie mee omdat dat goedkoper is. Die worden automatisch op geleverd gezet. Ook al duurt het met de drukte bij PostNL op dit moment soms wel een week. Voor meer info moet je maar even naar jullie logistieke chef lopen.
Goedemiddag, In dat geval zal het niet gaan om de bestelling die u bij ons deed. Deze is op 20 juni besteld, op 20 juni heeft u om 12:52 een email met traceercode ontvangen en deze is op 21 juni bezorgd op het opgegeven adres. Wij sturen dan geen bestelling zonder traceercode. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Originele beoordeling
Snel geleverd en een prima product
goede kwaliteit/prijs verhouding
Zie boven
Snel, goed verpakt en goeie prijs...wat wil je nog meer! Prima!
Correcte levering. Goed product .Voldoed aan mijn verwachtingen
Vlotte levering. Goede administratie Wel misschien nog meer detail afbeeldingen op de site