Super goed

Snelle levering. Ik had verkeerde kabels besteld. Kosteloos geruild en weer snel de juiste ontvangen.

snelle levering - hoesje wel afgeschenen door de zon

Een Otterbox is best heel duur maar een bijzonder stevige gezel van mijn iPhone. Dit hoesje in bruin leder was niet meer in prima staat, wat de kleur betreft. Maar ik heb het toch gehouden, omdat ik het onmiddellijk nodig had.

Goede producten en service

Goede producten en snelle reactie op vraag via e-mail

Mooi hoesje en snelle levering

Mooi hoesje gekocht met een goede prijs kwaliteit verhouding (elders vond ik hem niet goedkoper). Ook nog eens heel snel geleverd dus blij mee!

Snelle service en betrouwbaar

Heldere site, genoeg keuze

Snelle levering, mooi product erg tevreden mee

goeie prijs, goed geleverd

Ik heb een iPad standaard in kussen-vorm gekocht. Erg handig thuis op de bank. Prima product, prima prijs en snel geleverd.

Gewoon simpele snelle levering

Bestel al jaren bij Appelhoes, ze hebben een groot assortiment en leveren snel.

kwaliteit én informatie op de website onder de maat

De oplader van E 149,- laadde maar matig op, de ipad bookbook was de verkeerde omdat deze website een eigen beschrijving van ipads hanteert in plAts van ipad pro 4th generation is het een jaartal wat je dan moet gaan uitzoeken, en de foto suggereert functionaliteit die het product niet heeft.

Zelf verkeerd besteld, keurig opgelost

Na een hoes besteld te hebben voor een iPad 9.6 terwijl ik een 10.2 hoes heb werd er al snel een retour label gezonden. De nieuw bestelde hoes was heel snel in huis. Top product.

Snelle levering, goede hoes!

Erg blij met mijn levering. Ik heb een hoesie voor mijn MacBook besteld. Past perfect. Wat mij vooral aanspreekt was het feit dat de hoes goed was verpakt. Dit was niet de duurste maar ook niet de goedkoopste aanbieder, toch het was het mij dubbel en dwars waard: Verpakt in een stevige doos en goed dichtgeplakt. Iets wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. De hoes past perfect en geeft genoeg bescherming aan mijn MacBook. Ook alle aansluitingen zijn goed te gebruiken.

Voor de eerste keer besteld en een prima ervaring.

Het telefoonhoesje was veel mooier dan ik had verwacht, zeker de prijs waard.

Redelijke prijs en voldoet volledig aan de verwachtingen!

Zie hierboven

In 1 woord geweldig!

Snel en netjes bezorgd, producten zien er top uit !

Snel geleverd en duidelijke website

Prima service na contact

Na contact te hebben gehad is het artikel netjes de volgende dag geleverd.

Waardeloos

Mijn bestelling niet ontvangen,wordt niet gereageerd op mail of whats app. Ga dan ook mijn betaling terug eisen.

Keurig geregeld!

Snel en goed geregeld!

De iPad hoes voldoet volledig aan de verwachtingen.Mooi product en zeer fijn afgewerkt.

Wat een snelle service .

Snel en goede prijs

Goede prijs voor product. Snelle levering. Hoe s is mooi en sluit goed aan. Ook nog extraatje ontvangen.

Snel en voordelig

Zoals gewoonlijk niets op aan te merken ;-)

Product was zeer snel geleverd. Fijn!

Prettig

Prettig en betrouwbaar

Tevrede met de levering tevrede met het product

Zeer tevreden zowel met de levering als het product van ringke