Geweldige kwaliteit

Ben heel blij met mijn leren Apple iPhone hoes!! Geweldige kwaliteit en snelle levering! Di is de tweede die ik voor de iPhone besteld hebt, deze is zwart, de andere bruin! Helemaal super blij:)) Aanrader*****

Te late levering na telefoontje. En verkeersecgies

Zie nu ovenschaal

Goed assortiment met de juiste prijs en voor mij belangrijk snelle verzending

Al jaren een betrouwbaar adres voor fijne apple spulletjes

Slank maar stevig, voelt fijn in de hand.

De hoes beschermt goed, is soepel en neemt weinig plaats in. De randen zijn nog vrij. Dat ziet er goed uit maar voelt door direct metaal contact een beetje koud op de huid.

Zeer makkelijk en overzichtelijke webshop, super snelle levering!

Zeer makkelijk en overzichtelijke webshop, super snelle levering!

Ben tevreden over snelle levering en kwaliteit van de hoes.M.v.g. Henk Boener

snelle levering.Top

Snelle levering goed product

Snel en professioneel

Handige site. Snelle verzending.

Helemaal top!

Helemaal niets meer aan doen!

Prima voor elkaar

Snelle levering en het hoesje is top!!

Ik heb een telefoonhoesje besteld voor een prima prijs, ben erg tevreden met de levering en met het hoesje zelf, top!!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goeie prijs, mooie hoezen en snel geleverd!

Goed ontvangen

Goede prijs, zeer snel geleverd!

Goed ondanks een foutje

Helaas kreeg ik een verkeerd product opgestuurd maar dit werd snel opgelost en het goede product was er enkele dagen later. Verder tevreden over communicatie en kwaliteit

Snelle levering. Prima product.

Hoes past perfect op nieuwe laptop. Zeer tevreden.

De keuzemogelijkheden zijn enorm

Alles gaat hier zoals het moet; snel en correct.

Maken beloftes niet waar

Er staat op de website dat je gratis kunt ruilen. Ik probeer echter al sinds zondag contact te krijgen over het ruilen van een product (het is nu woensdag). In eerste instantie een halve reactie, daarna geen reactie meer. Toen kreeg ik vandaag (woensdag) wel een retourlabel, echter moest ik daarvoor betalen. Op de website staat dat ruilen gratis is. Nu neem ik contact op met de klantenservice, zeggen ze dat er wel kosten in rekening worden gebracht. Nadat ik letterlijk de teksten van de website kopieer en terugstuur, krijg ik geen reactie.

Goede levering

Top producten, goed kwaliteit, snelle levering

Kwalitatief goede producten. Snelle levering. Duidelijke foto’s per item.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Fast

Fast

precies wat ik wilde

Snelle levering, heldere communicatie. Appelhoes doet wat het beloofd. En het geleverde product werkt naar behoren. => tevreden klant!