Case werkt niet naar behoren

Case werkt niet naar behoren, maar moet deze desondanks toch op eigen kosten retourneren.

Prima product met goede instructies.

screen protector was makkelijk aan te brengen. Ook de bezorging was top, de volgende dag had ik het in huis.,

perfect

geweldige hoes, past perfect, stevig, mooie kleur, super!

Snelle levering, maar retourneren NIET gratis

Snelle levering, prima product. Helaas moest ik het cadeau retourneren. Ik wist niet zeker of dit het goede cadeau was, dus ik had al gekeken of het retourneren gratis was. Er staat eerst retourneren GRATIS, daaronder komt dan een apart blokje voor als je het geld terug wilt, maar dat lees je al niet meer als je ziet staan: retourneren gratis. Dit zag ik dus achteraf toen ik verbaasd was dat ik retourkosten moest betalen. Ik vind het misleidend. Bij een retour dus 7 euro verzendkosten! Ik heb het in een opmerking vermeld, maar daarop niks gehoord.

Snelle bezorging

Helemaal prima

Snelle levering Fijne hoes

Bracelet abîmé et pas de possibilité de choisir le FR

Mon bracelet est arrivé abîmé et pas de réponse du service clientèle. De +, pas possible de changer la langue sur leur site, c’est dommage et un peu discriminatoire.

Altijd snelle service en goede producten

Altijd snelle service en goede producten.

Zoals steeds, meer dan tevreden.

Goede prijzen, duidelijk overzicht op de site en snelle levering. Top service!

Snel en goed

Goed,snel werkend

Nooit meer wat kopen hier mensen pas op!

Apple oplader gekocht kregen hem netjes thuis maar deed het niet, retour aanvraag gedaan en we konden hem op hun kosten terug sturen. Daarna een andere gekregen maar ook deze werkte niet, wederom een retour aanvraag gedaan maar nu niet zo vriendelijke reactie terug, moest zelf de retour kosten betalen, terwijl het product niet werkt. Heb daar zelf een filmpje van gemaakt als bewijs maar ook daar werd niet op gereageerd. toch maar ervoor gekozen om de oplader terug te sturen, 4 euro zelf betaald en gevraagd of wij ons geld terug mochten. Maar dit kon niet omdat het een garantie zaak was geworden? Nou garantie je hebt als consument het recht om goederen zonder reden terug te sturen en je geld terug te krijgen, maar volgens Appelhoes kan dat niet? Toen gevraagd om een ander model, had de hoop dat die het misschien dan wel doet, maar nee hoor ze hebben gewoon wederom ik heb het gevoel dezelfde oplader terug gestuurd. Nu had ik beter moeten weten en het bedrijf moeten googelen mijn fout, want dan schrik je wat voor negatieve reacties en vooral de reacties van Appelhoes op zijn klanten dat kan echt niet heel onbeschoft gewoon. Nu zullen ze hier ook wel weer onbeschoft op reageren maar vind wel dat toekomstige klanten moeten weten hoe dit bedrijf werkt! Voor mij nooit meer voel voor mij als oplichting wat ze doen, als ik wat koop heb ik het recht om dit terug te sturen en me geld terug te krijgen.

Dubbel

Van mijn gsm hoesje ben ik uiterst tevreden maar van de Mobiparts Wall Charger heel wat minder. Ik kan mijn MagSafe Charger wel aansluiten maar hij doet het niet, mijn gsm laadt er niet mee op. Als ik de gewone kabel aansluit, laadt hij wel op.

Great service

Thoroughly recommend this company

Snelle verzending en veel keus

Veel keus, kwaliteit en zeer betaalbaar

Prima prijs voor een prima hoesje

snel en conform website keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. ik kan Appelhoes zeker andere mensen aanraden

Goede producten ruime sortering

Goede producten ruime sortering

Snel

Geen gedoe, besteld en word geleverd.

Spigen Slim Armor

Snelle levering. Top service van Applehoes

perfect

Snelle levering en product zoals verwacht.

Gewenst artikel past niet, lange terugbetaaltijd

Had een hoesje besteld voor een AirTag te bevestigen onder mijn fietszadel. De levering was snel, maar........ De AirTag paste prima in de houder, echter de houder paste niet onder mijn zadel. Retour aanvraag gedaan, deze werd gehonoreerd. Als je je geld terug wilt hebben, dan zijn de verzendkosten voor jezelf. Dus koos ik voor shop tegoed. Dan zouden de verzendkosten gratis zijn. Dus niet, moest gewoon verzendkosten betalen...... even afwachten wat er uiteindelijk op het shoptegoed komt te staan. Dit voor nu maar even geslikt. Ik had tenslotte niets aan het hoesje. Een paar dagen later kreeg ik de melding dat het hoesje ontvangen was en dat het tot wel 2 weken kan duren voordat het shoptegoed eventueel beschikbaar is voor me. Al die tijd ga ik dus geen vervangend product uitzoeken.

Snelle, efficiënte en correcte levering.

Slechte communicatie bij problemen

Ik heb een bandje gekocht voor mijn Apple Watch. Een deel van het bandje kan ik niet aan het horloge bevestigen. Het is kennelijk te dik. Het andere deel past wel. Ik wil retourneren en mijn geld terug. Deze klacht wordt niet goed opgepakt en niet opgelost. Jammer want ik had mij verheugd op dit leuke bandje.

Goedkope goede Ultra Watch bandjes en snelle levering

De ultra Watch bandjes zijn van goede kwaliteit en benaderen de originele zeer goed. Gezien de prijs en de service , uitmuntend

Prima service en snelle levering

Snelle levering en ruime keuze aan hoesjes

Top service! Goed product.

zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Dik tevreden met product.