Past precies

Goed stevig super

Goede en snelle levering!

Goed product makkelijk om beschermhoes aan te brengen op I phone!! En snelle levering!!

Alles is prima gegaan.

Snel en goed.

Een snelle en goede levering.

Betrouwbaar, snel, betaalbaar

De bestelling ging snel, snelle levering.

Ze doen wat ze beloven !

Buitengewoon tevreden met de SERVICE!

Na de levering van de verkeerde artikelen zijn wij heel snel en correct geholpen aan de juiste artikelen. Zeer tevreden!

Snelle levering van een prima product

Prima hoesje voor mijn iPhone 13. Past als gegoten flexibel en mooi transparant. Goede prijs en snel geleverd.

Klantenservice onklantvriendelijk

Na mijn aankoop en snelle levering bleek dat er een applicator miste om een screen protector te kunnen aanbrengen. Ik heb het zonder geprobeerd en dat was geen succes. Mijn melding bij Appelhoes eer afgedaan als….een screen protector verlaat hier niet het pand zonder applicator. Was de envelop al geopend? Nee…. Mailen over en weer bracht geen fijn contact en eventuele oplossing. Het toontje van de man in zijn mails was erg onvriendelijk. Paar keer daar iets besteld, altijd naar tevredenheid maar ben nu een beetje teleurgesteld.

Bevalt goed

Heel handig

Bestelling prima afgehandeld

Van start tot eind prima afgehandeld en goed op de hoogte gehouden.

Prima webwinkel

Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Makkelijk bestelproces en snelle levering.

Gewoon goed

Prijs/kwaliteit verhouding is goed en snelle service.

Prima aanbod, gemak en overzichtelijke webshop

Prima aanbod, gemak en overzichtelijke webshop.

Snelle levering, alles zonder problemen

Ik vindt dat mijn telefoon en Apple Watch snel kunnen opladen en ik vindt het nu fijn dat is ze zo kan opladen

snelle service, mooi product

snelle service, mooi product

Snelle levering en goed verpakt

Zeer prettig

Vlot en correct

Vlotte levering en correct product.

Compleet productaanbod en snelle levering

Prijs/kwaliteit verhouding bij Appelhoes is goed. Mijn bestelling werd snel verzonden. Helaas ontbrak er een product in de bestelling maar dat is op een goede manier afgehandeld.

Snel geleverd goede prijs

Goede prijs veel keuze