Exact wat ik zocht

Zo makkelijk!

Met een breed assortiment en makkelijke bestelproces was het voor mij geen moeilijke keuze om voor Appelhoes te gaan. Daarnaast goede prijs/kwaliteitverhouding.

Bestelling niet ontvangen en geen oplossing

Pakket na meer dan een week nog niet ontvangen. Bij bestelling extra optie aangeduid om tracking te kunnen volgen. Maar die stopt ineens met updates te geven na dag 1. Bij contact geen oplossing, enkel wachten.. niet geholpen op deze manier!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, ook bevestiging van order direct binnen.

Mooie stevige riemhoes

Mooie stevige riem hoes snel binnengekregen en goed verpakt. Prima service

Prima levering minder info manco

als een product op voorraad is gaat leveren zeer snel. Maar het is onduidelijk wanneer een niet op voorraad zijnde product wordt geleverd. Hier is ook geen communicatie over

Fijne hoes!

Mijn macbook mooi beschermd

Goede prijzen in verhouding tot andere webshops

Jammer dat ze telefonisch te bereiken zijn maar er wordt altijd snel gereageerd op de mails

Stevige bescherming

Mooie bescherm hoes met de bediening weggewerkt zodat ze in de broek niet geactiveerd kunnen worden

Snel en goed

heb een hoesje voor iPhone 17 pro Max besteld Super fijn en snel

iPadhoes snel geleverd

bestellen en wachten op bezorging. Zoals het hoort

Mooie laptophoes met kleine etui voor oplader en/of muis. Mooi materiaal. En snel verstuurd.

Op het laatste moment besteld, maar super snel binnen. Een erg mooie laptophoes, met genoeg ruimte, goede ritsen en extra vak. Het extra etuitje is prettig voor muis en/of oplader. Heel blij mee.

Levering ik en duidelijke website

Gewoon goed

goed bedrijf en goede in ons geval iPad Air hoes Voor een mooie prijs en snel geleverd

breed en diep assortiment.

enorm assortiment!, prima service, waar voor je geld. omschrijving hoesjes kan beter, b.v gewicht, dikte, gebruiksgevoel.

SPAM SPAM SPAM

Wil u ons s.v.p. beoordelen? Wil u ons s.v.p. beoordelen? Wil u ons s.v.p. beoordelen? Wil u ons s.v.p. beoordelen? Wil u ons s.v.p. beoordelen? Wil u ons s.v.p. beoordelen? Wil u ons s.v.p. beoordelen? Wil u ons s.v.p. beoordelen? Wil u ons s.v.p. beoordelen? Hou toch op, ik heb een hoesje gekocht, het is hier geen voice of holland waar alles beoordeeld moet worden.

Snelle levering van mooi product

Heldere webwinkele en knappe producten.

Snelle Levering en kwaliteit

Zeer snelle levering van mijn aankoop en de kwaliteit heel goed!!!

Snelle levering top kwaliteit

Nergens zo goedkoop gevonden. Heel erg blij mee

Fijne hoes voor de iPad 2025

Dit hoesje is van prima kwaliteit goed passend en handig in gebruik. Wat ook perfect werkt is het afschakelen, dit is bij goedkopere hoesjes vaak slecht is mijn ervaring. Leuke mooie mint kleur gekozen en ben er blij mee.

Tevreden

Heel blij mijn mijn hoesje. Snelle levering, duidelijke facturatie, goeie communicatie, mooie prijs en goeie kwaliteit!

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Super !

Mijn ervaring was super , want ik had de bestelling s’nachts geplaatst en 2 dagen later werd t product geleverd aan huis . Ben dus meer dan tevreden met de snelheid van t leveren en uiteraard ook met het product (een kabel van native union)

Product conform aanbieding

Goede service en het uiteindelijke hoesje is ook precies wat ik ervan verwachten dus ik heb niks te klagen.