Alles super verlopen

Gewoon ronduit perfect

Makkelijk te bestellen, direct bevestiging met Track & trace erbij en volgende dag in huis.

Snelle en correcte levering.

ik heb nog steeds niets ontvangen!!

jullie beloven veel maar leveren bijzonder slecht.

Door niet goed te kijken een verkeerd hoesje besteld. Max ipv Pro. Snel opgelost door retour en coupon.

Altijd snel geleverd

Doen het prima en snelle levering

Prachtig hoesje en snelle levering

Prachtig hoesje van Pitaka besteld op vrijdag en op zaterdag al geleverd! Prima service!

Degelijk hoesje

Ik heb terug hetzelfde hoesje gekocht omdat ik van het vorige heel tevreden was.

Bestelling snel en goed ontvangen.

Prima hoesje

Goede kwaliteit

Alles goed!

Spoedig verzonden!

Top hoesje - luxe uitgevoerd

Heel goed beschermend hoesje. Fijn dat het makkelijk gescheiden kan worden van elkaar. Luxe uitstraling. Ook goede bescherming zijkant lenzen.

Mooie product en goede service

Ik raad t iedereen aan Hele mooie hoesjes voor aangename prijs Binnen een dag in huis Klantvriendelijk contact Alles top

Goed product snelle levering

Netjes en snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke website en snelle levering

Snelle en goede levering

Het artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen

snelle levering - product zoals verwacht

Zeer mooie hoes

Vlug geleverd en mooi

Product top, levering ook, klantenservice kan beter

Hoesje voor iPhone besteld, was op zoek naar 1 met wat specifieke functionaliteiten. Klantenservice paar specifieke vragen gesteld. Kreeg algemeen mailtje terug, dat was beetje jammer want iets uitgebreider antwoord had al voldaan aan de vragen. Mail beantwoord en geen reactie meer helaas. Hier valt dus wat te verbeteren. Maar om positief af te sluiten, product bevalt super en levering was ook keurig netjes op tijd. Al met al prima dus.

Fijne hoes snelle verzending

Mooie leren hoes. Mooi van kleur en kwaliteit. De verzending was ook snel. Ik ben zeer tevreden.

mooie hoes

Mooie hoes,snel geleverd. Voor een 13 inch laptop zou ik 1 maatje groter bestellen.

Uitstekende service

Aankoop gedaan, en zou geleverd zijn via de track en trace. Helaas was dit niet het geval. Voor beide partijen erg vervelend, na contact hebben ze een nieuw hoesje opgestuurd, deze ontving ik na 1 dag! Prachtig hoesje en voldoet precies aan de omschrijving. Wat een uitstekende service levert dit bedrijf! Echt een aanrader

Vanuit Appelhoes snel verstuurd

Vanuit Appelhoes goed, alleen Postnl bezorgde bij iemand anders in de brievenbus

Geen klachten over product en bezorging