Het is een prima product, een grote aanrader! Zowel prijs als service, prima!

Snelle levering,

Altijd snel de juiste producten ontvangen.

Ik ben zeer tevreden met de in de loop der jaren voor al onze Apple produkten aangeschafte omhullingen van Decoded.

Snelle levering, degelijk materiaal

Zeer ruim online aanbod. Vlot geleverd en degelijk verpakt!

Mooi assortiment voor een voordelige prijs

Uitstekend.

Precies wat ik zocht voor mijn iPhone.

Een leren hoes. De perfecte paarse kleur. Super mooi. En…geen plaats voor pasjes. Wilde ik ook niet. Pasjes e.d. zitten in mijn portemonnee.

Zeer vlotte afhandeling!

Mijn ervaring was prima!

Goede prijs en snelle levering

Mooi toetsenbord voor de iMac. Was snel geleverd en werkt prima.

Vlotte en accurate levering voor een prima prijs

Helemaal tevreden met de bestelde producten. Ik ga zéker vaker bestellen.

Slecht!

Vrijdag 7 april 2023, zou mijn pakket geleverd worden wegens privé omstandigheden heb ik de bezorger gemist. De bezorger heeft het pakket niet geleverd bij een PostNL punt of aangeboden op een ander moment/ de buren maar het pakket gelijk retour gestuurd naar de afzender onder het mon van pakket geweigerd terwijl ik zelf niet thuis was en het pakket daardoor ook niet kon weigeren. Helaas doet het probleem zich voor dat appelhoes blijft volhouden dat ik het pakket geretourneerd heb en daarvoor €6,99,- moet betalen. PostNL geeft aan, dat de afzender in deze kwestie contact moet opnemen zodat de kosten vergoed kunnen worden door PostNL echter geeft appelhoes daarin niet thuis. Een vervelende kwestie, waar ik enorm van baal omdat de klant de dupé wordt van een fout van PostNL en appelhoes daar geen gehoor aangeeft. Om deze reden raad ik appehoes niet aan!

Fijne telefoonhoes en zeer snelle en soepele levering

Ik heb eerder meerdere malen via Appelhoes artikelen besteld en altijd zeer snel en soepel geleverd.

Mooi hoesje snel bezorgd

Ben erg blij met mijn nieuwe hoesje en de snelle bezorging!

Snel geleverd, goed verpakt

Product beter dan verwacht, snelle levering

Zeer tevreden met de service van Applehoes. De Decoded Backcover zit prima een beschermd goed.

snel geleverd en goede producten.

zeer goed !

Duidelijke website en snelle levering. Top !

Super, werkt optimaal.

Niks op aan te merken, plakt goed en telefoon valt nooit

Mooie site en snelle en goede levering.

Er handige en moooe duidelijke site. Snelle levering.

Product zoals omschreven en snelle levering. Zeer tevreden!

Snelle en goede levering

Ik kan wat ik zoek goed en makkelijk vinden tegen een goede prijs.

Oké maar duurt lang

Het hoesje ziet er top uit alleen kwam pas een week later naar de bezorgdatum die ik had geselecteerd slecht als je het niet kunt nakomen om de volgende dag te bezorgen moet je het ook niet op de site meldde

Geen kwaliteit

De binnenbekleding van het hoesje schilferde af na 2 dagen.. Het ging bekeken worden of het garantie was maar blijkbaar is het normaal dat het hoesje kapot gaat na 2 dagen, dus geen garantie volgens hen. Retourkosten niet teruggekregen en ze konden mij geen nieuw hoesje opsturen (ineens tijdelijk uit voorraad) . Ook een vervanging met hetzelfde hoesje maar andere kleur werd zelfs niet voorgesteld. Echt heel jammer!!!

Snel en goed

Voor een eerste keer een product besteld. Was prima! Was vrij snel in huis. :)

Zeer goede kwaliteit op het eerste gezicht

Nog ervaren hoe lang ze meegaan.