Snel!!

de volgende dag al met de post binnen!

Prima prijs, kwaliteit en snel geleverd

Prima prijs, kwaliteit en snel geleverd

Perfecte case!

De ideale case gekocht om mijn iphone 12 pro te beschermen. Zowel front als back, met een mooi marble motief. Instructies zijn heel duidelijk, ben super tevreden!

Ontevreden over de service

Ik heb een protector besteld voor een Apple Watch Series 8. Ik was ontevreden over dit product en vroeg aan de verkoper om een alternatief. Ik begrijp dat ik hem niet terug kan sturen maar ik kreeg geen antwoord op mijn vraag. Ik vroeg hem om een goede screenprotector voor de Series 8, ik kreeg alleen antwoord terug. Jammer dat hij niet bevalt, we kunnen het product niet terugnemen. Dit was niet waar ik om vroeg...

zeer goede kwaliteit voor een hele concurrerende prijs

Een van de weinige leveranciers die nog een kwalitatief zeer goede hoes voor mijn I-pad uit 2018 kon leveren. Bestelling zeer vlot en heel zorgvuldig ingepakt verzorgt!!! Zeer tevreden; kan deze leverancier van harte aanbevelen. Kees van Z. uit Enkhuizen

Zeer snelle en verzorgde levering

jullie zijn van jullie woord. Vandaag besteld, morgen geleverd.Ik kom zeker nog terug

Snel en correct!

Gemakkelijke en duidelijk site. Ik zal hier blijven bestellen! Mvg

Slecht

Er ontbrak een essentieel onderdeel waardoor er steeds lucht onder de neoflex optical film kwam en wel het kastje.

Factuur bij retourzending

Van de 3 producten die ik kocht waren er 2 oké. Het 3de , een hoesje voor doosje met oortjes, was te klein en niet bruikbaar. Ik vraag retour aan en wil in ruil een shop tegoed. De retour zou volgens de info dan ook niet aangerekend worden. Bij het afdrukken vh retour-document zie ik dat er eerst een transportkost gerekend wordt. Ik heb hier melding van gemaakt maar reactie blijft uit… Jammer.

Het leveren gaat top maar retoursturen is een drama

Helaas telefonisch niet bereikbaar. Wel via Whats-app maar dan laat een reactie een aantal uur op zich wachten. vervolgens via de mail een reactie gekregen dat de retouraanvraag in behandeling is. Het duurt nu al anderhalve week en nog geen reactie ontvangen hoe ik mijn retouren kan versturen

Super en snel

Zeer snelle en correcte levering

Volgende dag correct geleverd. Applicator bij de screenprotector is een uitkomst, protector zeer eenvoudig correct te plaatsen.

Uitstekende winkel bestel hier regelmatig en altijd goed

Ik bestel regelmatig screenprotectors en hoesjes voor Apple producten. En vaak van het merk Spigen. Wordt altijd snel en netjes geleverd voor de juiste prijs. Erg tevreden.

vlotte bezorging, juiste product

Vlotte bezorging, juiste product.

Prima ervaring

Prima produkten, goede en heldere website. Retouren nemen tijd in beslag en dat duurt m.i. allemaal net iets te lang.

Prima hoesje

Snelle levering, goed verpakt

Prima producten, extreem slechte service.

Ik bestel tijddens Black Friday een product dat op dat moment niet voorradig is zodat ik de Black Friday korting (50 Euro korting op een bedrag van 250 Euro) toch kan meepakken. 4 maanden later, wanneer het product weer gewoon voorradig is, neem ik contact op met Appelhoes.nl omdat mij 2 dingen opvallen: 1) het product is weer gewoon op voorraad, dus waarom heb ik het product nog niet ontvangen. 2) het product is inmiddels 50 Euro duurder geworden en kost nu dus 300 Euro. De “oplossing” van Appelhoes: product opnieuw bestellen, ZONDER de 50 Euro Black Friday korting en MET de 50 Euro prijs verhoging, waardoor het product voor mij dus effectief gezien 100 Euro duurder is dan toen ik het bestelde. Geen enkele vorm van communicatie vanuit Appelhoes trouwens, ik heb dus uiteindelijk zelf maar contact opgenomen omdat ik zag dat het product weer op voorraad was. En vervolgens, na heel stroperig contact waarbij Appelhoes vragen gewoon negeert, dus geen enkele vorm van coulance/tegemoet komen. Kan dit bedrijf eigenlijk alleen aanraden als je eens een kijkje wil hebben in hie het allemaal niet moet!

Heel goede kwaliteit

Snel , goede contact, en beste kwaliteit. Bedankt

Inappropriate description and cannot be returned free of charge

I bought a MacBook Hoes for a MacBook m2, using the filter from the website. The hoes was too small, and the dimensions, I have found on another website was smaller than those of the computer. AppelHoes does not want to recognize it, and I have to pay a total of 10euros to send back the article and get reimbursed while this is THEIR mistake!

Goede kwaliteit en snel geplaatst

Dankzij het meegeleverde hulpstuk is de screenprotector in een mum en perfect geplaatst. Goede pasvorm en krasvast!

Mega snel

Had voor de nieuwe MacBook Pro extra aansluitingen nodig. Door Apple niet meegeleverd Mac moest mee naar het buitenland Om 21:30 besteld, volgende dag om 16:00 afgeleverd. En voor een uitstekende prijs

Hoes snel ontvangen, top service tegen scherpe prijzen

Topservice, snelle en correcte verzending en ook nog eens scherpe prijzen.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Een cover voor een iPad uit 2018 is moeilijk te vinden. Wat ik nu heb is beter dan de originele cover van Apple.

Precies het product gekregen zoals ik had verwacht