Netjes geleverd

Perfect en snel geleverd

Slechte retour service en geen eerlijke zaak!

Wij hadden een hoes besteld. Helaas was dit niet de goeie , dus via ‘gratis ‘ ruil service geruild. Toen we de andere hoes wilde bestellen, kwamen we bij bol €20!!! Goedkoper uit ! Dus gezegd dat we het geld terug wilde en hem bij bol gingen bestellen. We moesten het retouren zelf betalen , oké dat begrijp ik. A €3,50. Daarna kregen we ons geld terug min €7,65!! Dit was voor een keer retouren? Heel vreemd als wij daarvoor €3,50 moesten betalen. Ik heb screen shots gemaakt van de site voor dat we app contact hadden. Want bellen kan niet met ze. Hier op staat niks over dat je het zelf moet betalen, daarna is de site aangepast. En stond dit er in ene wel. Het is geen eerlijke site en geen eerlijke medewerkers. Niet klant vriendelijk en komen niet met een oplossing ! Voor ons eenmalig geweest om hier te bestellen! Wees gewaarschuwd.

Groots assortiment en snel geleverd

Een nieuw hoesje voor mijn telefoon. Klinkt eenvoudig, maar dat is het eigenlijk niet. Want welke wil je hebben én waar kan je die krijgen? En dan blijkt dat je bij Appelhoes een groots assortiment treft, met goede omschrijvingen en duidelijke foto' s. Ik heb gekozen voor de Spigen Ultra Hybrid Magsafe voor mijn iPhone 14 Pro Max en deze werd de volgende dag keurig verpakt afgeleverd. Erg blij mee.

Uitstekend bezorgd!!

Mooi, stevig en beschermd de hoeken met veer-kussentjes dus top hoesje!! Service was perfect geregeld en had het heel snel in huis.

snelle service

snel bezorgd en snelle afhandeling

Snelle levering Prima materiaal

Prima service!

Soepele en gemakkelijke bestelservice.

Snelle en correcte levering

good product and good service

Delivered within reasonable time. Product is as described. Relatively easy to install.

Leuke gebloemde i-pad hoes

Handig model, dat goed rechtop is te zetten

Spigen hoes

Snelle levering. Mooie hoes van spigen

Sérieux et rapidité !

Entièrement satisfait de mes deux commandes récentes, très rapides à expédier et emballages soignés, rien à redire sur la qualité du service.

Snelle en goede levering en prima kwaliteit

Eerste keer hier een hoesje voor mijn nieuwe telefoon besteld. Ik wist wat ik zocht (zelfde hoesje als ik bij mijn vorige foon ook had) en vond die bij Appelhoes voor een goede prijs. Levering ging vlot. Ik ben tevreden!

Van begin tot eind alles goed gegaan

Veel producten waren op voorraad. Het bestelproces ging vlot en de levering was snel. Ook de geleverde producten waren zoals omschreven.

Snel en goed.

niets ontvangen tot heden

ik krijg al vragen over hoe het bevalt sinds 22 februari, maar nu op 7 maart nog steeds geen pakketje ontvangen.

Snelle levering, in orde

mooie keuze, alles in orde. Ook het "glaasie" met korting was van prima kwaliteit en makkelijk te plaatsen.

Overzichtelijke website en snelle (en gratis) levering

Heldere website met duidelijke opties voor je telefoonhoes, zoals de specifieke telefoon waarvoor je een hoesje zoekt, het materiaal, de kleur, etc.. Daarnaast een snelle en gratis levering. Top!

Goed & snel

Volgens verwachting, goed & snel

Snel en probleemloos

Supervlot geleverd, kwalitatief goede producten tegen een nette prijs

Superb

Order in the evening. Day after delivery. The correct case. I was not there to receive. Dropped it off with the neighbors. No issues.

Heel tevreden en makkelijk in gebruik

Veel plezier van

Volgens afspraak, goede info.

Betrouwbaar. Goed op de hoogte gehouden tijdens de aankoop. Product.. Zoals omschreven. Betrouwbaar.

geen doosje

Zonder vermelding wordt een product opgestuurd zonder de verpakking omdat het hierdoor 'zonder verzendkosten' verstuurd kan worden per post, aldus het stickers op het papieren zakje waar het product in zit. Bij navraag wordt er door de klantenservice niet klantvriendelijk gereageerd en ook het doosje wordt niet alsnog nagezonden. Juridisch gezien zit Appelhoes hier fout want ze hebben een meldplicht en mogen dit niet zomaar doen. Naast dat je als consument ook voor de verpakking betaald is het theoretisch ook mogelijk om zo een geretourneerd product als nieuw te versturen. Helaas was de enige optie volgende de klantenservice het product te retourneren, een oplossing dat in het kader van duurzaamheid geen oplossing is. Dan moet er namelijk iemand weer terugrijden met het product en moet ik het wederom ergens anders bestellen.