Prima product, snel bezorgd

Mooi hoesje en vlot bezorgd. Volop keuze voor elke portemonnee

Kwaliteit en design

Mooi hoesje, betaalbaar en zeer snelle levering

bestelling voldoet aan mijn verwachting

snel en correct

dit is wat een klant verwacht

Slechte kwaliteit voor veel geld.

Woodcessories Change Luxe iPhone 14 Pro Max hoes met koord zwart gekocht in de hoop dat me iPhone goed vast zat en mee kon dragen, maar ter vergeefs. De iPhone zit erg los in het hoesje waardoor de iPhone vrij snel uit het hoesje schiet. Ook zijn de schakels waaraan het kort bevestigd is erg fragiel (stukje plastic). Bij het uitrekken van me jas trok ik zo het koord los en viel me iPhone stuk op de grond. Jammer, was zo mooi product op het eerste gezicht. Maar voor die 45 euro had ik wel wat meer kwaliteit verwacht.

Supersnelle service

Supersnelle service, producten zijn van top kwaliteit!

De kwaliteit van de MELCKO hoes was al bekend vanwege eerdere aankopen. Die is gewoon goed. Alleen de prijs die er momenteel voor moet betaald moet worden is erg hoog.

netjes op tijd bezorgd en goed afgeleverd

Goed product, snelle levering

Snelle levering, goed materiaal. Ik ben tevreden.

Snelle afhandeling

Prima keuze en snel geleverd

kort en goed

alles in orde

Snel en correct gelevert

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Uitstekende website, besteld volgende dag al in huis en alles naar behoren. Zal zeker terugkeren!

Waardeloos

Verkeerd artikel geleverd gekregen. Vervolgens moet ik een heel systeem in om mijn artikel te retourneren... Vervolgens retour geweigerd etc etc. Zaken moeilijk te vinden op de website. Kortom NOOIT MEER!

Snelle goede levering

Makkelijke site en snel geleverd

Snelle bezorging van een goed product.

Prima bezorging en goed op de hoogte gehouden via mail. Niets mis mee.

Een mooie strakke standaard

Het is een mooie strakke standaard, waar mijn MacBook Pro 16" zeer goed op past.

Prima produkt

Ziet er mooi uit en voelt (bijna) als een "echt" Apple toetsenbord. Snelle verzending en ook nog eens heel vriendelijk geprijsd

Mijn bestelling is perfect verwerkt

Het bestellen en betalen was zelfs voor mij (88) heel gemakkelijk. De volgende dag had ik het pakje al vroeg in de middag in huis, het was de juiste hoes 10e gen en paste dus perfect. De mededeling “ u hoeft niet thuis te blijven want het past door de brievenbus” vond ik ook prettig. Met vriendelijke groet Cor van Dijk

Snelle en correcte levering

Prima site en verdere verwerking van bestelling snel en correct geleverd.

Snel bezorgd, goed verpakt, prima dus.

Ik bestel regelmatig bij Appelhoes en nooit problemen mee.

snel leveren

goede kwaliteit prijs tevreden klant erbij

Uitstekend en snelle levering

Super snelle levering