Snelle levering, goede producten

Een (snelle) oplader en screenprotector besteld voor mijn nieuwe Iphone16. Binnen een dag geleverd als brievenbus pakket. Oplader laad als een trein. De screenprotector van Gorillaglass is solide echter wordt er een oranje microfiber doekje meegeleverd met gekartelde randjes. Deze randjes laten pluizen achter op het scherm waardoor het plaatsen van de beschermlaag niet helemaal naar wens is verlopen.

Perfect bandje van Nomad

Snel binnen en een mooie kwaliteit van Nomad. Appelhoes bedant

Screenprotector besteld voor een iphone 16 Snelle levering en tot nu toe tevreden. De tijd zal het leren hoe goed deze blijft. Duidelijk informatie op de website.

Uitstekende service

Degelijke hoes die bescherming biedt voor je laptop

De pootjes zijn praktisch wanneer je aan een tafel of bureau werkt. De hoes biedt een degelijke bescherming voor je laptop. We zijn tevreden klanten.

Correcte firma en levering

Zal er zeker nog bestellen

Top service, dikke 10 !

Top service, dikke 10!

Precies de hoes voor mijn iPhone die ik zocht, prachtige kwaliteit leer

Aangenaam verrast door de kwaliteit, voelt fantastisch aan en een piepklein Nederlandse vlag-detailtje er in verwerkt! Maakt hem nog net wat mooier dan je op het scherm kon zien. Dik tevreden mee!

Ok

Kleur hoesje is niet doorzichtig Goede kwaliteit

prima product zoals in de omschrijving

product was op tijd verzonden, maar helaas door PostNL was het paar dagen vertraagd

Snel en eerlijk. Ik kom zeker terug indien ik weer iets nodig heb.

Mooi hoesje!

Er was wel helaas vertraging bij de post… maar voor de rest het hoesje is wel mooi

Snel geleverd en goedkoop

Was snel geleverd , goedkoop en snel geplaatst. Makkelijk om te plaatsen camera bescherming, top

Hoesje kwam beschadigd aan

Hoesje van Burga kwam al beschadigd aan, lijkt alsof hij al gebruikt is. Heb em direct terug gestuurd, maar nog geen reactie vanuit Appelhoes.

Prachtige I-pad hoes

Makkelijk te bestellen. De hoes is prachtig, van een prima kwaliteit en een mooie rose kleur.

Mooie hoes

Prima hoes zonder poespas ook het zijvak was voorzien van een rits.

Kwaliteit boven alles

Dit is mijn tweede die ik van dit merk en niets dan lof .Leder van prima kwaliteit

Goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs! Spigen case voor Samsung watch 8. classic

Goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs! Spigen case voor Samsung watch 8.

Good quality!

Fit with my mac very well.

Slechte service

Aanschaf 2 screen protectors 1 ste protector hechte niet goed aan scherm. 2 de was perfect Volgens appelhoes was mn scherm vuil. Reinigings doekje gebruikt enz. Scherm telefoon was echt goed schoon, nieuwe samsung s25 1ste screenprotector was gewoon niet goed qua productie.

Perfect product en snel geleverd

Bestel

Altijd goed

Besteld en de andere dag in huis . Top

Ben zeer tevreden,bestelling gauw in huis,goede kwaliteit,en een overzichtelijke site.