Snelle verzending, mooi hoesje

Erg tevreden, veel keuze, goede prijzen en snelle verzending. Hoesje is perfect! Ook mooi dat je er gratis een screenprotector bij krijgt!

Snel geleverd, goed product !

Ruime keuze op website, normale prijzen, snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Product snel en in goede orde ontvangen, conform afbeeldingen.

Gewoon helemaal goed!

Appelmoes altijd goed! Snelle levering!

Zie hierboven!

Supergoed

Geweldig.

De BESTE

Ik had al reed eerder een hoesje van UAG armour mijn iPhone heb ik al reeds 3 jaar gebruikt en gaat nu naar mijn zoon En er is werkelijk geen enkele beschadiging aan de telefoon alleen de verf laag is wat versleten van de hoes

Prima producten snelle levering

Prima producten snelle levering en prettig contact via whatsapp

Heel mooie

Ben er blij mee . Ziet er geweldig uit , geen worden voor .

Snel betrouwbaar zorgvuldig.

Snelle verzending, mooi product, goede prijs

Super snelle levering en mooi product!

Mijn bestelling was gelijk de volgende dag al binnen, erg fijn, want ik had direct een nieuw hoesje nodig. Heel blij met het hoesje! Mooi en ook nog eens echt goede bescherming. Raad dit product, maar ook deze website zeker aan.

Leveringstermijn zeer precies

Alles was perfect

Zeer goed geholpen

Case

Good but litthe pit high prices

Goed toetsenbord alleen muis niet goed

Het toetsenbord werkt perfect. De muis had ik met usb aansluiting besteld,maar er komt een usb-c binnen.

Werkt prima

Na enige twijfel toch voor deze gegaan mede door alle positieve reactie hier. Eerst geprobeerd met de 20w lader zoals in sommige recensies beschreven was maar dat werkte niet bij mij , zelfs het lampje deed het niet. Gauw een 30w lader aangeschaft zoals in de omschrijving van applehoes en hij doet wat hij moet doen. Lampje leuk maar niet echt nodig voor mij.

Mooi hoesje

Precies als bestelf

Goede kwaliteit hoes voor lage prijs!

Snelle levering goed product

Snel, efficient, kwaliteit

Einde middag besteld, volgende dag in huis. Keurig verpakt, goede kwaliteit, nette prijs.

Thx

De hoes is perfect en de levering was net op tijd voordat ik naar wintersport vertrok

Hoes past perfect. Levering was snel geregeld!

Hoes past perfect op mijn MacBook Air M2.

Goedkoop en snelle levering!

Fijne ervaring!

Geen interessante

snelle levering en erg tevreden over de hoezen die ik heb besteld voor mijn laptop.

Niets op aan te merken, perfect geregeld

Perfecte 2 in 1 hoes, netjes geregeld en keurig op tijd opgestuurd.