alles ok

Wat je ziet krijg je.

Ik had deze hoes al bij mijn vorige iPad. Ben er heel tevreden mee

Inorde

snel geleverd

Goede klantenservice en retourregeling

Na het ontvangen van een beschadigde hoes door een slordige postnl levering, weer mijn hoes retour kunnen opsturen. Daarna kreeg ik echter een verkeerde versie van de hoes teruggestuurd, maar deze kon ik ook weer snel en makkelijk omruilen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit bandjes voor mijn Apple Watch voor een mooie prijs!

Uitstekend!

Eerste aankoop geruild voor een ander product, dit ging uitermate gemakkelijk en kosteloos. Prima bedrijf.

Een van de vele.....

Appelhoes is een van vele aanbieders die proberen met snelle handel geld te verdienen. Productinformatie niet volledig waardoor bestelde item (draadloze oplader) niet functioneerde. Ze bieden een ruil-functie aan op de site, maar dat is een wassen neus. Als het alternatieve product niet precies even duur is "geldt die service helaas niet'. En moet je dus betalen voor retourneren. Wel een ander item besteld, maar dat bleek dan ópeens' niet meer leverbaar. Al met al: snelle schuivers die niet erg accuraat werken.

Goede site zodat je juiste keuze kunt maken

De site is overzichtelijk, waardoor de keuze maken eenvoudig wordt. Ik had het toetsenbord en muis snel uitgezocht, besteld en binnen 2 dagen had ik ze in huis.

Zoals het hoort

Goede uitleg , snelle verzending , mooi product

Gewoon goede service zoals het hoort! Top!

Besteld, betaald en netjes geleverd. De bestelde producten zijn van goede kwaliteit en de communicatie duidelijk en vriendelijk. Een tevreden klant erbij!

2 producten besteld, het ene product moest nageleverd worden want was niet op voorraad. Ik werd hier netjes over gemaild, en het product was daarna alsnog snel geleverd.

Heel fijn en stevig bandje die niet zomaar los gaat.

Goed product alleen miscommunicatie binnen de bezorging

Goed product alleen communicatie binnen post NL kon beter. (Kunnen jullie niets aan doen) pakketje kwam 2 dagen later binnen en track en tracé klopte niet. Gaf aan dat het product al was bezorgd

Producten snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Duidelijk, snel en correct

Product snel en goed geleverd

Eenvoudig, snel en super product

Eenvoudig bestelt, vlot geleverd en kwalitatief goed product (zoals omschreven)

Oké op aan te merken.

Buitenlandse troep doorverkoop

Ik bestel een toetsenbord voor de iPad Pro. Kost €150 maar er klopt geen *** van. Symbolen wat op het toetsenbord staan komen niet overeen met het Europees toetsenbord. Ja kan alle instellingen veranderen maar blijft ***. Dit is gewoon een aliexpress ding wat ze met goede winst doorverkopen.

Snel en goede service

Makkelijk te bestellen en gauw in huis

Perfecte hoes super stevig en een super snelle levering! Mooi hoesje voor mijn iPhone 14 pro paars is echt een aanrader

Uistekende webshop

Snel en kwaliteit voor het geld

Slecht

Heb mijn telefoon hoes geroutineerd maar na 2 weken nog geen geld terug ontvangen !!