Snelle levering, perfecte pasvorm

Zocht een goed sluitende dikke sleeve voor mijn MacBook Pro usb-c. Zit als gegoten en het traagschuim beschermd top!

Goede snelle levering in mooie verpakking.

Mooi product. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Helemaal top

Apple plastic hoesje lag niet lekker in de hand en indrukken van knoppen ging moeizaam. Spigen Liquid Crystal voor iPhone besteld, best veel keuze trouwens, bestellen ging vlot en afleveren ook. Soepel, keuze en snel en het hoesje? Stukken beter dan het Apple origineel dus helemaal happy ;)

Zeer goede kwaliteit

Super vlot

Gewoon goed

Je besteld er en het wordt snel geleverd, goed verpakt ook. Aanrader

Snel en keurig!

De volgende dag was mijn pakje al binnen. Netjes verpakt. Ik heb contact gehad met de klantenservice en ook daar ben ik prima geholpen.

Goede kwaliteit

Perfecte pasvorm hoesie MacBook Air

Oles oke

Als altijd: uitstelend

Als altijd: uitstekend

snelle en keurige levering

zeer tevreden

Apparaat doet het niet

Heb retour aangevraagd, maar krijg geen reactie.

Vlot geleverd

Heel goed.

Vlotte afhandeling.

Prima hoesje en snel geleverd

Prima hoesje en snel geleverd

****

Deze webshop verkoopt producten die niet compatibel zijn met de apparaten waarvoor ze bedoeld zijn. Als je er na installatie achter komt dat het apparaat niet meer functioneert, dan is het jammer dat ik als klant niet tevreden ben. Echter omdat het product al geopend/gebruikt is geen acceptabele retour. Fijn als je een ondeugdelijk product krijgt toegestuurd. Daarna laten ze niets meer van zich horen.

Kwaliteit

Stevig en biedt goede bescherming

Snel geleverd. Stevige hoes met standaard die magnetisch is en daardoor goed blijft staan ;schiet niet los). Uitstekende pasvorm. Hoes voelt solide aan!

zeer snelle afhandeling

goed hoesje

Snel geleverd, producten zijn zoals omschreven

Producten zijn van goede kwaliteit

Zie hieronder.

Bestelling was volgende dag bezorgd. Artikel die ik gehouden hebt is zeer goede kwaliteit!, retourmelding dat goedgekeurd moest worden, bracht enige verwarring bij mij en dat er kosten bij zouden komen, maar wel goedgekomen en kosteloos teruggestuurd.

Snelle levering product zoals verwacht

Vlot en betrouwbaar!

Alles prima!

Netjes, snelle levering

Geen enkele aanmerking over mijn aankoop. Volgende dag geleverd, netjes verpakt. Is zoals verwacht.

Snelle en goede levering

Overzichtelijke website waar je snel naar de voor jou relevante items kan navigeren. Goede communicatie vanaf bestelling t/m levering. Alles zoals beloofd: top web-winkel!

Prima selectie en snelle bezorging

Niks mis met Appelhoes. Goede selectie aan producten en keurig op tijd bezorgd.