Top service.

Snel geleverd en precies zoals beschreven.

Slechte service!

Ik heb een klacht gemeld wat betreft dure screenprotectors maar word gewoon genegeerd in plaats van met een nette oplossing te komen. Nooit meer, bestel wel ergens anders!

mooi maar slijt erg snel

Ik heb dit hoesje nu een paar weken en het begint al te slijten; op een van de hoeken van de telefoonhoes is al een gaatje ontstaan. uk vind dit de kwaliteit in verhouding van de prijs niet kloppen; ik had hoogwaardiger materiaal verwacht.

Prachtig product en snelle levering

Ik had dezelfde hoes al voor mijn Ipad. Wordt alleen maar mooier in het gebruik Levering was snelbals brievenbuspakketje.

Levering conform afspraak. Top!

Duidelijke mailinfo over het verloop van de bestelling.

Mooie producten, helemaal naar wens

Zeer tevreden over de producten. Past qua kleur prachtig bij mn nieuwe telefoon. Levering duurde echter wel 2 dagen langer dan verwacht

Geweldige service!!

Elke keer als ik wat bestel op Appelhoes en ik doe dat voor 22:00u dan kun je er vanuit gaan dat het de volgende dag binnen is! Kwaliteit van bv apple i Watch bandje prima, later nog een case besteld voor de i Watch en ook deze prima kwaliteit!

Goede prijs, goede hoesjes

Past goed werkt goed en ziet er goed uit.

Goed assortiment

Prima hoes

iPad goed berschermt

Snelle levering! Top product!

Ik heb de HoverBar Duo 2 in de late namiddag besteld, en de volgende ochtend is deze reeds geleverd. De HoverBar Duo 2 van Twelve South, is een stevige tablet stand met handig klik systeem waardoor de tablet arm makkelijk van de voet naar de clem verplaatst kan worden.

De bestelling werd zoals beloofd op de website snel geleverd. Bovendien goedkoper dan bij andere leveranciers. Tevens goede kwaliteit.

Super tevreden

Exact wat de verwachtingen waren

Exact wat de verwachtingen waren

Teleurgesteld

Toestel werkt maar de kabel die erbij zat in de doos is stuk. Ik heb nog apart kosten gehad voor een nieuwe kabel. Dit vind ik heel spijtig nadat ik al zoveel betaald heb.

Snelle levering, mooi product, duidelijke instructies

Op de website snel gevonden wat ik wilde, goede informatie. Na bestellen product snel ontvangen. Duidelijke instructies dus plaatsen verliep ook vlot.

De laptopstandaard is prima en was veel goedkoper dan in Belgische online shops. Ik ben fan!

Zeer goed hoesje en alles exact zoals afgesproken met een goeie levertijd

Simpelweg alles ging zoals gepland en heb eigenlijk geen klachten over iets, kan niet beter worden dan dat

Dut wat het moet doen

Super mooi en prima uitleg

Gewoon goed uitleg en wat er bij zit prima

Prima ervaring

Prima ervaring snelle afhandeling

Maandag besteld, dinsdag in de brievenbus. Simpel bestelproces. Product van goede kwaliteit, keurig verpakt. Ik ben erg tevreden.

Voldoende keuze en snelle levering. Goed pruduct.

Waar ik nbij de ene leverancier niet kon vinden voor mijn Iphone 11 pro max, is er bij Appelhoes volop keuze. Mooi lederen hoesje gevonden en besteld en binnen 2 dagen in huis. Goed voor elkaar Appelhoes!

Snelle levering!!

Perfect!

Super lederen IPhone hoesje van Decoded!! Precies zoals omschreven en eigenlijk nog van een hogere kwaliteit dan verwacht!