Het product is netjes aangeleverd en snel verzonden door Applehoes. Het pakketje duurde iets langer om te ontvangen maar dit kwam door PostNL.
Ik heb vanaf de foto een appelhoes besteld maar die ziet er anders uit dan op de foto. Is ook niet zo gebruiksvriendelijk Na heel veel op en neer appen en mailen, met domme vragen van hun, toch de goede ontvangen. Toen zat de oplader er niet bij. Gelijk gemeld maar dat duurde weer een week voordat ik er een antwoord op kreeg. Dat werd ontkend en ik moest nog maar eens goed kijken, was een hele moeilijke opdracht want het zat in 1 doos !!!!. Heb gelukkig een neef die een passende kabel had en heb de communicatie maar stop gezet.
Geachte heer/mevrouw, Zo te zien heeft u op op zaterdag een bericht verzonden en ook direct een review geplaatst, op maandag is er gereageerd op het bericht en netjes aangegeven hoe u kosteloos kunt ruilen. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Originele beoordeling
Ik kende het bedrijf niet, magsafe oplader 3 in 1 besteld. Heel gaaf ding, werkt goed en ziet er mooi uit. En supersnel geleverd!
ik had een verkeerde bestelling gedaan en deze is zeer korte tijd afgehandeld
Het telefoonhoesje werd snel en keurig verpakt bezorgd. Kwaliteit van het product is prima!
De levering van de producten is prima en snel. Prijs is ook goed maar helaas komt dit met slechte service. Heb 3x geprobeerd contact op te nemen om garantie te krijgen op een defecte Apple oplader van iets meer dan 8 maanden oud. Ik wacht nog steeds op een antwoord. Omdat ik hier veel slechte ervaringen las vwb service verlening heb ik maa rechtstreeks met Apple contact opgenomen. Het probleem is inmiddels opgelost rechtstreeks met Apple. Omdat de lader nog geen jaar oud was kon ik met de melding gelukkig rechtstreeks bij Apple terecht en hebben zij een super service geleverd met omruilen. Helaas kan dit niet gezegd worden van appelhoes.nl. Ik zou deze winkel dan ook niet aanraden alleen vanwege de slechte service en de vele meldingen erover hier
Geachte heer/mevrouw, Als u een probleem heeft kunt u zoals wij netjes in de orderbevestiging, de factuur en website een aanvraag maken via onze retourpagina. Dat is op uw naam bij ons in ieder geval niet gebeurd en vandaar dat het ook niet vreemd is dat wij dan niet kunnen reageren. Slechte service kunt u dan ook niet over oordelen, als er überhaupt geen contact met ons is geweest, of opgenomen. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Erg blij met mijn hoesje . Snelle levering goede hulp doo klantenservice.
…
Snelle levering, kwaliteit product
Heb een screenprotector besteld voor een apple watch het artikel is niet goed en zegt dat ik het niet goed gemonteerd heb Wil ook niets er aan doen vindt het erg slecht
Geachte heer/mevrouw, Zo te zien heeft u zelf aangegeven dat het met de montage niet is gelukt, daar zit dus het probleem. Niet in onze service. Wij hebben ook nog aangeboden het product ondanks dat voor u om te ruilen voor een nieuw exemplaar, maar daar hadden we dan beter niet voor kunnen kiezen. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Snel geleverd, prima verpakt, duidelijke omschrijving erbij.
De ipad hoes van dbramante groen leer is een super mooie kleur en stevige hoes , heel tevreden mee
Snelle levering, goede prijzen
Ik heb een waterdichte hoes besteld bij appelhoes. Deze werd de dag erna al geleverd. Ik voerde de test uit om te kijken of de hoes wel degelijk waterdicht is. Nu blijkt dat er toch een beetje water aan de camera/ flits kan. Hierna heb ik direct een mailtje gestuurd of hier iets kan aan gedaan worden. Ondertussen zijn we een week later, heb ik geen antwoord en een hoes waar ik niet veel mee ben.
Geachte heer/mevrouw, Als u een probleem heeft kunt u daar eenvoudig een aanvraag voor maken via onze website, dat is tot op heden niet gebeurd. Daarom is het ook lastig om te reageren, als de eerste reactie via een review plaatsvindt. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Duidelijke info op site , snelle levering
Voor herhaling vatbaar
Snelle en correcte levering
Na het bestellen, snel een bevestiging alswel de levering ontvangen. Producten voldoen altijd aan de verwachtingen.
Snel geleverd en alles in orde
Makkelijke installatie aan de hand van de video (QR scannen op verpakking). Geen luchtbelletjes en dergelijke, topproduct!
Dan bestel je een hoesje voor iPhone 12. Deze past gewoon niet. Op eigen kosten moeten terug sturen omdat ze geen retourbon geven. Vervolgens hoor je niks wat er nu precies fout is gegaan. Er wordt beloofd dat verzendkosten dan ook terug worden betaald. Niks van dat alles. Onbetrouwbaar bedrijf.
Geachte heer/mevrouw, De bestelling waar u over spreekt is van een maand geleden, volgens u paste het product niet. Daar wij na ontvangst geen enkel probleem hebben kunnen vinden aan het hoesje. Onbetrouwbaar zijn wij dan ook niet, want er is aangegeven dat de kosten werden vergoedt als er daadwerkelijk iets aan mankeerde. Maar dat is dus niet de kwestie geweest. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Omruilen , geen probleem. Correct geholpen.
Gewoon prima beschermers ben benieuwd hoe lang ze goed binnen zitten en niet kapot gaan.