Goed product en snelle levering

Het product is netjes aangeleverd en snel verzonden door Applehoes. Het pakketje duurde iets langer om te ontvangen maar dit kwam door PostNL.

Iets anders geleverd

Ik heb vanaf de foto een appelhoes besteld maar die ziet er anders uit dan op de foto. Is ook niet zo gebruiksvriendelijk Na heel veel op en neer appen en mailen, met domme vragen van hun, toch de goede ontvangen. Toen zat de oplader er niet bij. Gelijk gemeld maar dat duurde weer een week voordat ik er een antwoord op kreeg. Dat werd ontkend en ik moest nog maar eens goed kijken, was een hele moeilijke opdracht want het zat in 1 doos !!!!. Heb gelukkig een neef die een passende kabel had en heb de communicatie maar stop gezet.

Ik kende het bedrijf niet, magsafe oplader 3 in 1 besteld. Heel gaaf ding, werkt goed en ziet er mooi uit. En supersnel geleverd!

Snelle afhandeling

ik had een verkeerde bestelling gedaan en deze is zeer korte tijd afgehandeld

Snelle en correcte levering

Het telefoonhoesje werd snel en keurig verpakt bezorgd. Kwaliteit van het product is prima!

Goede levering slechte service

De levering van de producten is prima en snel. Prijs is ook goed maar helaas komt dit met slechte service. Heb 3x geprobeerd contact op te nemen om garantie te krijgen op een defecte Apple oplader van iets meer dan 8 maanden oud. Ik wacht nog steeds op een antwoord. Omdat ik hier veel slechte ervaringen las vwb service verlening heb ik maa rechtstreeks met Apple contact opgenomen. Het probleem is inmiddels opgelost rechtstreeks met Apple. Omdat de lader nog geen jaar oud was kon ik met de melding gelukkig rechtstreeks bij Apple terecht en hebben zij een super service geleverd met omruilen. Helaas kan dit niet gezegd worden van appelhoes.nl. Ik zou deze winkel dan ook niet aanraden alleen vanwege de slechte service en de vele meldingen erover hier

goed product, snel geleverd

Fijne webshop

Erg blij met mijn hoesje . Snelle levering goede hulp doo klantenservice.

Goed product

Snelle levering, kwaliteit product

Slechte service

Heb een screenprotector besteld voor een apple watch het artikel is niet goed en zegt dat ik het niet goed gemonteerd heb Wil ook niets er aan doen vindt het erg slecht

Snel geleverd, prima verpakt, duidelijke omschrijving erbij.

Mooie lederen ipad hoes snel geleverd

De ipad hoes van dbramante groen leer is een super mooie kleur en stevige hoes , heel tevreden mee

Perfecte Service

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, geen reactie

Ik heb een waterdichte hoes besteld bij appelhoes. Deze werd de dag erna al geleverd. Ik voerde de test uit om te kijken of de hoes wel degelijk waterdicht is. Nu blijkt dat er toch een beetje water aan de camera/ flits kan. Hierna heb ik direct een mailtje gestuurd of hier iets kan aan gedaan worden. Ondertussen zijn we een week later, heb ik geen antwoord en een hoes waar ik niet veel mee ben.

Duidelijke info op site , snelle levering

Ruime keus, voordelig in prijs, snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Snelle en correcte levering

Goede en snelle levering

Na het bestellen, snel een bevestiging alswel de levering ontvangen. Producten voldoen altijd aan de verwachtingen.

Goed product en snel geleverd,top!

Goede ervaring

Snel geleverd en alles in orde

Helemaal goed

Makkelijke installatie aan de hand van de video (QR scannen op verpakking). Geen luchtbelletjes en dergelijke, topproduct!

Verkeerd hoesje

Dan bestel je een hoesje voor iPhone 12. Deze past gewoon niet. Op eigen kosten moeten terug sturen omdat ze geen retourbon geven. Vervolgens hoor je niks wat er nu precies fout is gegaan. Er wordt beloofd dat verzendkosten dan ook terug worden betaald. Niks van dat alles. Onbetrouwbaar bedrijf.

Omruilen , geen probleem. Correct geholpen.

Tot nu toe goed

Gewoon prima beschermers ben benieuwd hoe lang ze goed binnen zitten en niet kapot gaan.