Alles wordt snel verstuurd en geregeld. Bij vragen is app contact mogelijk.

Waardeloze webshop en klantenservice

Levering vond niet plaats op het door Appelhoes genoemde moment en zelfs niet 2 dagen later. De klantenservice via Whatsapp is eveneens waardeloos. Wordt er verteld dat de persoon het gaat navragen en vervolgens hoor je niets meer. Zelf maar na een dag weer contact opgenomen en wordt er doodleuk weer verteld dat ze gaan kijken hoe het ervoor staat. Daarna niets meer vernomen. Zeker geen aanrader want ze maken hun beloftes niet waar en de service en de vriendelijkheid naar de klant van de klantenservice is ook ver te zoeken.

Gewoon snel en goed

Spullen werden snel geleverd en voldeden prima

Mooi en stevig hoesje

Prima, correct en supersnel!

Mooie kwaliteit Asaplevering

Geweldige winkel

Artikel besteld snel geleverd en pas perfect

Snel en goede service

Mooie kwaliteit product en bij garantie-claim perfecte service

Hofi lenzen voor Iphone 14 pro max niet geheel vrij van vuil, na reclamatie alles zéér soepel gecorrigeerd en nieuwe ontvangen. Afhandeling op web site zeer goed te volgen, compliment over de wijze waarop dit gebeurt.

Makkelijk en snelle aflevering

Makkelijk en snelle aflevering Goede communicatie Erg jammer dat bij retourzenden er kosten in rekening worden gebracht. Daarom zou ik niet zo snel meer hier bestellen. Alleen als ik zeker weet dat ik het ga houden.

Prima website en het bestel apple-toetsenbord hoes was binnen 1 dag binnen

Heel Tevreden. Duidelijke website en zeer snelle levering. Top.

Na

Licht en handig, niet waterdicht

Op zich een leuk gadget Niet te duur Niet te zwaar Geen waterdichte constructie Montage wat gedoe, de kleine moertjes vallen mokkelijk we bij montage

Goed product

Snel geleverd!

Keurige levering

Veel keuze en makkelijk bestellen. Vlotte levering.

Snelle levering goed verpakt

Top service!

Top service! Mijn besteld hoesje was de volgende dag al geleverd. En het hoesje was zelf goedkoper dan op de officiële site van het merk zelf.

Zeer goede service en snelle levering.

Prettige en adequate communicatie

Heel goed product

Goed bedrijf

Super snel en correct afgehandeld

Snel en correct

Het bestelproces is simpel en helder, de levering snel en correct!

Snelle levering zoals beloofd en goed verpakt

Snelle levering zoals beloofd en goed verpakt

Prima hoesje

Makkelijk dat het hoesje in 2 delen te gebruiken is. Goeie pasvorm en echt leder. Tevreden over.

snelle levering, Prima telefoonhouder

Ze hebben vrij snel mijn telefoonhouder geleverd. De telefoonhouder is van goede kwaliteit.

Prima,

Normans Apple Watch band orange is stevig, mooi. Maar wel aardig aan de prijs. Toch geen spijt van deze aankoop

Stevig en stoer

Goed snel geleverd en nette servicep