soepel proces, snelle levering, hoge kwaliteit

Eigenlijk 'per ongeluk' (zoeken) bij Appelhoes terecht gekomen en was blij verrast.

Prima en snel

Prima en snel geleverd

Snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering en goed product

Snelle levering en blij met het product!

Prima kwaliteit en snelle levering

Mooi hoesje

Mooi hoesje! Zit strak om mijn mobiel en ziet er strak uit. Al tegen een paar vallen beschermt.

Super service!!!

Keurig binnen 24 uur besteld en afgeleverd

Niet geleverd, weinig response

Hoesje besteld dat helaas niet is aangekomen. Kan gebeuren, maar na 30 dagen blijven ze hameren dat het niet aan Appelhoes ligt maar aan PostNL. Terugbetalen kan alleen als het hoesje terug komt. Ik had hem graag teruggestuurd, maar daarvoor moet ik hem eerst nog ontvangen :).

Supeer snelle levering en mooi product

iPad hoes in leder van toip kwaliteit

Helaas

De postbode heeft het pakketje in de verkeerde brievenbus gedaan. Helaas heb ik buren die niet de moeite nemen om het pakketje dan aan mij te geven.

Slechte klantenservice

Verkeerde omschrijving van een product op de webpagina, na mail contact met de klantenservice wordt er totaal geen moeite gedaan om iets op te lossen. E-mail contact is gewoon gestopt na mijn laatste vraag.

Super fijn hoesje, magneet werkt erg goed

Super fijn hoesje, magneet werkt erg goed

Zoals altijd weer perfect in orde.

Zoals altijd is de bestelling en levering weer perfect in orde.

Prima shop

Betrouwbare webshop op tijd geleverd en netjes verpakt.

Snel en goed

Super snel geleverd, product zoals verwacht.

Prima communicatie en snelle levering

Belkin protector voor Apple Watch SE besteld. Prima prijs, goede communicatie en snelle levering.

Mooi product

Mooi product is geleverd. De leveringen was wel even vertraagd maar ik werd goed geïnformeerd

Goede snelle levering

Zeer snelle en goede levering. Product ziet er super uit ! Helemaal happy er mee

top en snel

mooi en goed product heel snel ontvangen, super

Was niet tevreden met me aankoop, was makkelijk om te ruilen en ben nu wel heel tevreden.

Gewoon goed en correct

Besteld en vlot bezorgd. Goede webwinkel