Appelhoes levert zoals beloofd & kwaliteit

Super snel geleverd volgens afspraak en mooie producten - ik ben er zeer blij ermee!

Prima product en past perfect!

Makkelijk te plaatsen, sluit perfect om mijn Ultra.

Snel, simpel en prima prijzen

Mijn online zoektocht naar een geschikt hoesje duurde slecht 3 minuten. Veel aanbod maar toch snel te filteren tot dat wat je zoekt. Prima kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering en klimaatvriendelijk mee met de gewone postbode in de brievenbus

Prima product van Decoded. Biedt goede bescherming en ziet er goed uit.

Snel geleverd en netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt

Scherpe prijs

Snelle en veilige levering

Snelle en betrouwbare levering, product was goed ingepakt.

Snelle ,keurige levering

Na onze bestelling, vlot geleverd zonder problemen. Wij zijn er blij mee

Good quality products. The parcel arrived quickly. Everything was very good. I recommend

Snel en gratis geleverd

Snelle levering, alles volgens verwachting. Het product kan ik niet beoordelen, want dat ga ik morgen aan iemand cadeau geven.

Super snelle levering

S'avonds besteld volgende ochtend in huis

Ruim aanbod voor een goede prijs

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Er was een ruim aanbod op de site zodat ieder wel een gepast hoesje kan vinden. :p

Op tijd en goed.

Het Macally toetsenbord was super makkelijk aan te sluiten aan mijn iMac van tien jaar oud. Gewoon de USB insteken en klaar! Niets in te regelen: alle toetsen geven direct goed weer.

Er wordt mij verweten dat ik instructies niet heb opgevolgd.

Ik heb helemaal geen instructies gekregen, dus beetje flauwe reactie van het bedrijf. Wel heb ik uiteindelijk een reactie gekregen op de e-mail met de vraag over de verzendkosten: ze gaan het product testen als ze het binnen hebben en als het echt niet werkt (ik heb het ook getest op de telefoon van een vriend van me, toen werkten de knopjes ook niet), dan krijg ik de verzendkosten vergoed. Dat zou ik wel netjes vinden, maar kost wel veel moeite!

Een tas voor een Macbook besteld. Deze kon ik makkelijk vinden, en de prijs was prima. Na bestellen binnen 1 dag geleverd.

Prima ervaring

Prima prijs-kwaliteit en snelle correcte service!

Top, Top, Top

Gewoon goed

Levert snel en komt afspraken na

goede en snelle service

snel in huis en goede producten

Snel geleverd, netjes gedaan

Ik zou hier niet opnieuw bestellen: zelf verzendkosten betalen voor terugsturen defect product

Mijn hoesje werkte niet goed, de knopjes aan de zijkant deden het niet met het hoesje eromheen. Ik wilde niet zonder hoesje met zo’n dure telefoon (en niet elke keer m’n telefoon uit het hoesje moeten halen om het scherm te locken of een screenshot te maken), dus had alvast een nieuwe besteld. Nu moet ik de verzendkosten betalen om een DEFECT product terug te sturen. Als ik om verheldering vraag reageren ze niet. Slechte service!

Super snel geleverd

Snel besteld en geleverd!

Snelle en corecte levering

Goede aanbevelingen op de site

Product is zo als men beloofd