Snelle levering en een goede communicatie. Dus perfect wat mij betreft.

Perfect!

snel geleverd

mooie aanbiedingen en snel geleverd

Voor kerst een iPad hoes besteld, mail gekregen dat het verzonden was helaas niks binnen gekregen, naar contact gehad te hebben. Zonder moeilijk te doen en of vragen te stellen meteen een nieuwe opgestuurd gekregen, deze had ik de dag erna al binnen. Top service! Bedankt

Snelle verzending & mooi product. Zeer tevreden!

Nog steeds wachtende op mijn bestelling !!!

Ik bestelde op 20/12 een hoes voor mavbook pro... zou geleverd worden 21/12... chauffeur reed weg voor mijn ogen... werd sindsdien niet meer bezorgd en ook niet achtergelaten in het afhaalpunt... wanneer krijg ik mijn bestelling (748097)... ben het wachten moe !!! We zijn vandaag 29/12...

ondermaats

pakket niet gekregen, geen feedback, klantendienst: nul

Gaat er makkelijk op

Snel besteld en geleverd!

Fantastich

Super snelle levering en mooi product

Snelle levering en goeie kwaliteit

Veel sites met hoesjes leveren rommel. Ik heb nu wat bandjes voor de Apple Watch Ultra gekocht en die zijn van prima kwaliteit voor een vijfde van de prijs bij Apple.

Binnen een week liet de Ringke easy flex sreen protector voor Apple watch alweer los.

Ik zou dit product niet weer kopen.

Degelijke hoesjes

Het retourneren kon volgens mij iets beter met een voorgedrukte sticker bij de verzending te stoppen, voor de rest alles naar wens.

NIET BESTELLEN, LEES REVIEUWS GOED.

LET OP WAT JE BESTELD EN OF JE WEL MOET BESTELLEN. ERGENS ANDERS VOORDELIGER. Ik heb een hoesje voor mijn Apple Watch ultra besteld, op hun site staat duidelijk passend voor 49mm. Bij aankomst pakket blijkt dit helemaal niet te zijn. (eigenaar appelhoes) geeft aan dat ik het pakket terug moet sturen en dat ik dan het bedrag van de verzending zelf moet bekostigen.. Ik ben verkeerd ingelicht ik hoor niet op kosten gejaagd te worden. de eigenaar geeft nu ook via de mail aan dat ik het product niet meer terug mag sturen, DIT IS WETTELIJK VERPLICHT. De eigenaar heeft ook redelijk vertrouwen in hem zelf en zijn webshop. Nogmaals, controleer reviews goed, want achteraf is het niet z'n goede shop als dat in eerste instantie lijkt.

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Er was een probleem met de verzendkosten, waar ik ook binnen 24 uur een oplossing voor aangeboden kreeg. Super

Alles zeer correct verlopen

Alles zeer correct verlopen

top

vlotte prima levering en goede kwaliteit

Super snelle levering, zelfs rond de kerstdagen. Top!

Mooie site, snelle service. Geen bijkomende kosten.

Heldere website voor apple-spullen. Leverden snel en de prijs was ook de prijs, er kwamen geen leveringskosten bij.

Prima cover

We hebben twee Decoded Slim Cover gekocht bij applehoes ze werden de volgende dag al geleverd. Ze passen perfect en zien er fraai uit, we zijn er heel blij mee

Snel en goed, prima kwaliteit

Multifunctionele oplader voor iPhone AirPods en iWatch gekocht. Werkt goed goede kwaliteit. verzending was snel.

Zeer snel en mooi product

Had per abuis verkeerd model hoes besteld, kon hem kostenloos omwisselen voor de juiste. Zeer snel en correct geregeld nu blij met juiste hoes

Besteld en ontvangen zonder verrassingen

Nog even snel een hoes kadootje besteld voor onfer de boom met kerst Goed op de hoogte gesteld van de voortgang van leveren..zonder verrassingen op tijd in de brievenbus! Wederom een Top Spigen hoesje voor scherp geld!. Appelmoes weer bedankt!!

Supersnelle levering, prima product

Vrijdag voor kerst besteld, zaterdag al in huis. Horlogebandjes zijn van prima kwaliteit.

Teleurstellend

Tot op heden niets mogen ontvangen, daarom is het iets voorbarig om mijn bevindingen te vragen

Snel en goede service

Prima geholpen ook na een vraag over mijn product.