Snel en goed product

Het bandje is echt goed en blijft goed zitten

Snelle service maar....

bij de 2 bestellingen had ik aangegeven dat ik beide pakketjes op een PostNL punt wilde afhalen. Dit deed ik met een reden. Tot mijn verbazing werd alles de volgende dag bij mij thuis bezorgd. Vreemd dat de orderbon niet volledig gelezen wordt... Gelukkig was de snelheid van levering wel snel, zoals je van een webshop verwacht,

Heel tevreden

Snelle goed verzorgde levering, mooie Ipad hoes

Producten zijn van goede kwaliteit

geen reactie op mails

ik heb 4 mails gestuurd over een product niet ontvangen en daarnaast een ander product kapot na 1 dag. Beide kunnen voorvallen, echter het niet antwoorden op 4 losse mails is een no go.

Mooi product

Snelle levering er zat wel een klein deukje in mijn hoes.

Kreeg de volgende dag me artikel al in de brievenbus. presies zoals op de website beschreven. zeer tevreden

Snel en goed geleverd

Mijn iphonehoesje werd de volgende dag geleverd. Via e-mail werd ik op de hoogte gehouden van de levering. Super.

Aanrader! Zelfs een extraatje in de doos. Top !

Hier kopen wij nog !

Prima webshop

Snel en gemakkelijk kunnen vinden wat je zoekt en snel geleverd

Geheel volgens verwachting geleverd en de volgende dag al in huis!

Helemaal top

Goed advies en een mooi product!

Vraag gesteld over een artikel. Bleek niet geschikt voor mijn telefoon maar direct werd het passende product geadviseerd. Het geadviseerde besteld en dat werkt helemaal prima! Hartelijk dank voor het advies, de snelle verzending en uiteraard voor de juiste lader.

Geweldige eerst indruk

Hele snelle levering !! Hoes past zeer mooi rond de laptop Je ziet bijna niet dat er een hoes rond zit !!

Keigoed

Past perfect, mooie kleur, snelle levering!

gewoon goed.

Correct, geen poespas en up to date info over je bestelling.

Leveren snel reageren slecht op klachten

appelhoes levert snel. Maar ik kocht een dbramante hoes voor min iPad Air 2022. Die hoes is in de hoek krom. Daardoor kan ik de volumeknoppen niet bedienen. Ik heb Appelhoes hier een bericht over gestuurd. Maar na drie dagen heb ik nog geen reactie gehad.

Soepele, snelle transactie

Via google terecht gekomen bij appelhoes voor (beschermings)accesoires voor mijn iphone 14 pro max. Duidelijke, overzichtelijke site, bestelproces verliep vlot en de producten werden snel en goed verpakt geleverd.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

Prefect

Snel geleverd. Goede kwaliteit, goede prijs kwaliteit verhouding en in een doede verpakking

Prima kwaliteit en prijs kwaliteit

Mooi product, prima bescherming, goede prijs kwaliteits verhouding.

Prima verlopen! Alleen jammer dat ik vóór het bestellen op de site niet kon vinden wat het typenummer van mijn I-pad was! Maar het omruilen is probleemloos verlopen! Mijn hartelijke dank voor de goede service!

uitstekend. Lichte hoes, prettig in gebruik.

uitstekend. Lichte hoes, prettig in gebruik.

Grote keus aan scherp geprijsde hoesjes die snel geleverd worden

Ben erg blij met de chique flipcase voor mijn iPhoneX