Goed spul!

Prima spul, snelle levering en een hele leuke bedrijfsnaam :)

kwaliteit, snel, correct

Goed product, snel geleverd

Ruime voorraad en snel geleverd

Ik bestel mijn hoesjes en bumpers eigenlijk altijd bij Appelhoes. Ruime voorraad en snel geleverd

Perfecte snelle levering

Voldoet aan de belofte dat het snel in huis is, hoesje is mooi en zeer stevig!

Top Service

Had een probleem met screen protector waarbij iets niet goed was in de lijmlaag en dit is keurig opgelost

Opnieuw prima

Kocht hier al eerder en opnieuw prima: snel en geheel conform verwachting geleverd.

Super gemakkelijke hoes

Heel gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit

Goed product Spigen Crystal Hybrid iPhone 14 hoesje transparent

Super product. Snelle levering en uistekende kwaliteit.

snelle levering, niet flexibel bij ruilen

snelle levering, maar hoesje te glad en te dik. Ruilen ervaar ik als omslachtig.

Snelle levering en voldoet geheel aan de omschrijving en dus aan mijn verwachting. Kortom: erg tevreden.

Doen wat ze zeggen, snelle levering!

Hebben een goede sortering en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Leveren snel, zoals beloofd! Goede retourcondities.

Snelle en correcte levering

positief

Ronduit belachelijk, klantenservice snapt het echt niet! Koop elders!

Heb hier meermaals besteld voor telefoons dan wel iPads, altijd prima verzorgd. Kreeg een foutief product geleverd (GIPD-024-BLK ipv GIPD-016-BLK), volgens Appelhoes was het een opvolgend model, maar de hoes ziet er anders uit en heeft andere specificaties qua bescherming en materialen (hard plastic ipv beschermend rubber). De productcode van het product was ook dusdanig anders, logisch want het was niet hetzelfde product. De foto's en tekst op de website laten nog steeds het "vorige" model zien. Griffin/Survivor heeft bevestigd dat het andere producten zijn en de GIPD-016-BLK gewoon nog in productie en verkoop is, enkel is de verkrijgbaarheid / beschikbaarheid niet op orde. Om dan zonder enig overleg (bewust) een ander product toe te sturen kan kan een keuze zijn van het bedrijf, maar neem dan ook de verantwoordelijkheid als iemand het er niet mee eens is. Vooraf communiceren had onnodig werk/tijd/geld voor iedereen gescheeld. De klantenservice blijft erbij dat er niets fout is gegaan, ook bij het tonen van de verschillen tussen de producten alsmede het antwoord vanuit de fabrikant van het product. Het contact is ronduit onvriendelijk en tenenkrommend zelfs. Uiteindelijk moet ik de retourkosten zelf betalen, want het is lag niet aan hun. Op dit moment krijg je nog steeds de foute afbeeldingen te zien op hun website. Normaliter laat ik het er bij, en plaats ik nooit een review, maar het contact vond ik echt stuitend en arrogant zelfs. Fouten maken kan, maar geef het dan toe en handel er naar, op een fatsoenlijke manier!

snelle en professionele

prima bedrijf, vlotte afwikkeling

Altijd prima ervaringen

Al jaren kopen wij onze laptophoezen en laptopstandaards bij Appelhoes naar volle tevredenheid. Snelle levering en soepele communicatie.

Stevige kwaliteit

Fijne en stevige case, gekozen voor Spigen case met protectieglas. Geen spijt van.

Geleverd met een kras

Geen zin in gedoe, terugsturen etc. Volgens mijngas hij al een keer uitgepakt

Gewoon goed

Besteld, snel verzonden en tevreden

Snelle levering mooi product

Jammer dan mijn hoes niet pasten

Mooie slanke hoes en uitstekend op tijd geleverd

Beter dan ik mocht verwachten. Hoes is nog slanker dan ik dacht en blijft goed zitten. Komt het mooie slanke design van de iPad Pro 11 inch zeker ten goede. Door de handige sluiting blijft je pencil goed zitten en is deze prima beschermd

Fijn toetsenbord voor mijn macbook

Werkt helemaal prima! Fijn dat dit product op de markt is voor deze prijs. Snelle levering dus helemaal blij mee!

Zeer goed en heel snel geleverd

Ik heb een Apple wach bandje gekocht goed en heel snel geleverd een tevreden klant die graag terug komt

Goed pakket verzorgd

Het leveren van pakket hetzelfde dag denk ik moeilijk. Ik krijg het een dag later

Snel en perfect

Snelle levering en goede producten