Zeer goede ervaring met Appelhoes

Zeer goede ervaring met Appelhoes. Ik heb er een Decoded 2 in 1 hoesje besteld voor mijn nieuwe iPhone 14 Pro Max en die kwam netjes en op de beloofde dag bij me aan via PostNL. Ik ben er heel blij mee!

goed geholpen ben tevreden met mijn aankoop hoesje voor mijn mobiel

alleen post.nl was slecht met de levering elke dag zouden ze het bezorgen maar dus niet dan krijg ik een mail dat het door de brievenbus is afgeleverd niets ontvangen dag later staat er iemand aan de deur die het gaf was niet te zien dat hij van post.nl was.

goed geholpen ben tevreden met mijn aankoop hoesje voor mijn mobiel

Hoesje past niet

iPhone 12 hoesje besteld maar de knoppen kloppen aan de zijkant niet. En aan de achterkant valt deze niet mooi om camera.

Hoes paste niet.

Hoes paste niet.

Mooi product

Glazen bescherming voor achterkant van mij iPhone. Veel mooier dan de plastic omhulsels

Leuke spullen

Helaas was het verkeerde bandje geleverd, gelukkig heel snel opgelost!

alles goed verzorgd zij werken prima

appelhoes heeft alles goed gedaan post.nl is waardeloos eerst zeggen ze dat het pakje in de brievenbus is gedaan dus niets gehad komt er een dag later iemand aan de deur om het af te geven wat voor een persoon dit was kon niet zien dat die van post.nl was heb dit wel gemeld bij appelhoes