Snel en goed geleverd

Slecht

Ik was opzoek naar een protectie scherm voor m’n Watch en heb deze besteld maar deze Is te klein…. De wijzerplaat valt weg als je deze Erop doet

Slechte ondersteuning

Problemen met de hardshell hoes om de macbook te krijgen. Hoes leek niet te passen(te klein). Telefonisch is er geen ondersteuning. Alleen via mail en whatsapp. Dit ervaren als erg onpersoonlijk en je schiet er niets mee op want je krijgt reacties waar je niets mee kunt. De hoes gaat weer retour. Appelhoes is 1x en nooit weer.

Alles goed en snel geleverd

Altijd goede ervaringen met deze webwinkel gehad. Snelle levering en goed kwaliteit producten

Goedkoop, en snel!

Bij Appelhoes een Spigen hoesje gekocht voor mijn nieuwe S22. De levering was snel. En de hoes vond ik nergens goedkoper. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang, en het versturen van de bestelling. Wat mij betreft een aanrader!

Werkt goed maar te klein

Ik wilde een plaatje voor een Apple Watch Ultra het plaatje is makkelijk uit te pakken en te plaatsen, maar het is te klein waardoor het niet mooi aansluit met de rand van het horloge. Door de extra ruimte is het plaatsen ook lastiger, want je wilt het graag in het midden hebben. Het plaatje is wel krasbestendig.

Nette, snelle levering

Het product is netjes en snel geleverd. Nog niet geprobeerd, het is een kerstcadeau.

Perfecte service

Na 2 bestelde iphone hoejes bleek dat de verkeerde geleverd waren. Na contact daar over gehad te hebben werd het keurig opgelost en de juiste toegestuurd. Ben zeer tevreden.

Goed geprijsd en goede klantenservice

Het bestellen van artikelen is eenvoudig, voorraadniveau is altijd up to date en de klantenservice is ook top. Aanrader

Waardeloos

Leveren verkeerde product. En om terug te sturen moet je geld betalen. Lekker verdienmodel. Grenst aan oplichting

Zeer uitgebreid leveringsprogramma; duidelijke informatie.

Goed product, snelle levering

Mooie hoes voor iPad, past precies. Goede communicatie wanneer geleverd werd. Aanbevolen!

Complimenten!

Supersnelle levering in de drukste tijd van het jaar.

Dikke prima!

Prima service! Hoes was er snel en ziet er goed uit. Kortom. Dikke prima!

Top erg tevreden

Case in een dag binnen en zien erg goed uit.

Zeer tevreden over de snelle goede serbice

Zeer tevreden over de snelle goede service

Snelle levering en in originele verpakking Apple

Nomad sportbandje gekocht op black friday. Product snel geleverd (next day) en product is zoals omschreven. 2 sterren aftrek omdat de op de website beloofde blackfriday korting van 21% niet van toepassing blijkt op dit product. Das toch wat al te slordig van Appelhoes.

Heldere communicatie en snelle levering

Via de handige website met goede zoekfilters vond ik snel de lader die ik zocht. Ook de levering was snel, zoals beloofd op de site. De lader bevalt ook goed dus ik heb het juiste product gekozen. Ik ven erg tevreden over Appelhoes ennzal er vast wel weer eens iets bestellen.

Prima assortiment en snelle levering

Meerdere keren hier gekocht en wederom prima product en snel geleverd. Volgende keer weer.

Goede kwaliteit hoes en Case

Zeer tevreden over de aankoop van Hoes en Hardcase. Goede kwaliteit en snelle verzending. Mijn macbook zal goed beschermd blijven in de komende jaren. Bedankt.

de juiste producten, uitstekende service en betrouwbaar

opzoek naar een sleeve of hoes. Dit is een goed en betrouwbaar adres.

Uitstekende service...

Uitstekende service...

SnellE levering prima product

Prima overzichtelijke website, goede prijs, snelle levering en prima product