Snel bezorgd en heel tevreden met de hoes

De hoes was in het echt nog mooier dan op de foto! Snelle bezorging, alles ging soepel en pakketje kwam in de brievenbus.

Zal zeker nog bestelling plaatsen!

Snel en correct!

Hoesje gekocht voor Iphone 16 Pro Max. Hoesje werd razendsnel verzonden en was de volgende dag al in mijn bezit. Goeie winkelervaring!

Goede service en prima product

Het product is exact wat ik ervan verwachtte en snel geleverd.

Mooie producten en snelle levering

Een laptopstandaard en een bureauonderlegger gekocht, mooie producten en snel geleverd.

Tevreden

Veel keuze, goede prijs en snelle levering

Levering kan sneller

Online staat het op voorraad en leveren volgende dag. Helaas moest ik een week lang wachten voordat ik het binnen kreeg. Helaas moest ik ook zelf achteraan gaan. Reactie via chat ging niet vlot. Ze zijn wel goedkoper, maar levertijd helaas niet snel.

Vlotte levering goed product

Ik heb mijn product snel ontvangen. Bestellen ging snel

Snelle levering en goede service.

Fantastische service

Snelle levering , goed product

Mooi Spygen hoesje besteld voor mijn iPhone 16 pro Max. Snel geleverd en hoesje is helemaal naar het zin.

Snel verstuurd en snel geleverd

Snel verstuurd en snel geleverd

Mooi hoesje

Mooi hoesje voor de 16 pro max en snelle levering.

Verschrikkelijk, bestel hier niet!!!

5 januari 2025 een 3-1 draadloze lader gekocht bij Appelhoes. De bestelling, geautomatiseerde communicatie en levering verliepen goed. Ontvangen lader zag er mooi en degelijk uit. Echter bij het eerste gebruik geconstateerd dat het laad-gedeelte voor mijn Apple Watch niet goed werkt, daarover contact opgenomen met de klantenservice. In eerste instantie werd gesuggereerd dat dit aan mijn laadblokje zou liggen, een originele Apple 30w lader zou namelijk niet goed werken met de geleverde 3-1 lader (??!!). Een andere universele lader geprobeerd maar probleem blijft zich voordoen. Dan zou het mogelijk aan de instellingen van de watch liggen maar wat ik ook geprobeerd heb; het probleem blijft. Op mijn vraag of een ander model 3-1 lader een andere stand heeft van de watch-lader wordt niet gereageerd. Ik ‘mag’ de lader onder garantie terug sturen zodat Appelhoes kan kijken of het bij hun ook niet goed werkt. Mijn verzoek tot omruiling voor een ander model (want ruilen zou kunnen binnen 14 dagen??) werd afgewezen. Daar ik inmiddels al meer ergernis dan vreugde heb gehad van deze 3-1 lader ligt die inmiddels in de container!! Aan mij geen tevreden klant en aan anderen het advies om ergens anders te bestellen!!

Snelle verzending, goed hoesje

Prima bedrijf of een hoesje of te kopen. Handig dat alles voor Apple is. Retour is ook top afgehandeld!

snel geleverd, prima kwaliteit

snel geleverd, prima kwaliteit

Handig product

de Magsafe oplader is heel handig; je kunt er twee telefoons mee opladen.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Ruime keuze en geen rommel

Goedkoopste prijs en snelle levering.

Mooi product en snelle levering

Het toetsenbord is een solide product, eenvoudig aan te sluiten. Levering is snel en correct.

Prima pasvorm en uitgevoerd

Helaas is de hoes niet in zwart of bruin leder te verkrijgen.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Na een week of 2 een nette levering

Lange levertijd maar dat had iets van doen met voorraad volgens mij. Prima product verder.

Snelle levering van mooi toetsenbord!

Jullie leveren wat jullie beloven.