Veel keuze netjes en snel geleverd

Idem

Zoals het hoort te gaan.

Veel keus snelle levering

Top hoesje met snelle service

Hoesje is bestemd voor mijn dochter en moest dus stevig zijn. Ze is heel blij met de kleur. Levering was binnen 24 uur en onderweg keurig op de hoogte gehouden. Helemaal tevreden mee!

iphone 12 pro hoes

Snelle levering en product zoals verwacht.

Snelle levering Ipadhoes

De nieuwe ipadhoes was zeer snel binnen. En duidelijke communicatie.

leer maar lijkt op plastic.......

verder wel ok

Hoesje MagSafe iPhone 14 Max

Mooi stevig en sterk hoesje geschikt voor Magafe. Ligt stevig in de hand en ziet er strak uit. Top

Voldoet aan mijn verwachtingen1

Ik had een breakout kabel nodig voor mijn nieuwe Ipad Pro (model 2022). Zeer goeie USB-C connector die probleemloos mijn randapparatuur verbindt met mijn Ipad!

Volgende dag in de brievenbus, zeer tevreden!

Makkelijke site, alles snel vindbaar. Zocht expliciet naar een Otterbox case voor m’n watch en ze hadden er gelukkig nog eentje op voorraad! Ook gelijk nog een mooie case voor m’n iphone erbij besteld. Erg tevreden over beide producten

iPad hoes besteld, zeer duidelijk keuze en info website. Informatie over levering top. Binnen 15 uur bestelling in huis…..kortom TOP

Mooie producten voor een goede prijs en super snel geleverd.

Goed product, goede prijs, snelle levering

Heel goede

Weer gekozen voor Appelhoes

Gekozen voor een Otterbox Symmetry case. Appelhoes had ik al ervaring mee, goed spul en snelle levering. Dus geen twijfel mogelijk.

Overzichtelijke website, goede prijzen......

Vanuit Belgie een Magsafe lader gekocht op deze website. Ik kocht speciaal bij deze webwinkel omdat er meerdere keren stond dat het de volgende dag geleverd was als de bestelling voor een bepaald uur besteld was, ook in Belgie. De dag nadien was er nog geen tracking, dus ook geen pakketje. Vervolgens weer een dag later helemaal niets, op de tracking stond dat het pakket was aangemeld. Pas 3 dagen later heb ik het pakket ontvangen. Best wel spijtig als het op de website anders staat.

Prima product

Levering was snel en product goed

Supersnelle levering gewoon via de postbode :)

Ruime keus voor nette prijs, zonder verzendkosten.

Prima site en vlotte levering

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Mooie en stevige hoes

De Air2 is een al wat ouder model, dus blij dat ik dit hoesje nog op de kop kon tikken. Erg blij mee: het hoesje is stevig, ligt fijn in de hand en voegt weinig dikte toe aan de iPad.

Tevreden

Erg mooi hoesje & beschermt goed. Alleen jammer dat de randjes niet helemaal goed aansluiten

Snelle levering zoals beloofd.

Voor de uitbreiding van mijn iMac had ik extra usb poorten nodig. Deze snel gevonden bij Appelhoes en tegen een gunstige prijs t.o.v. de concurrentie. Duidelijke en snelle communicatie is wat je wilt en dat doet Appelhoes. De volgende keer ga ik zeker weer eens kijken op de website van Appelhoes.

Betrouwbaar

Grote keus, voor ieder wat wils. Geleverd zoals beloofd! Ik kom toch altijd weer bij Appelhoes terug.

Positief met een kanttekening

De levering was snel, echter helaas niet compleet. Er stond nergens vermeld dat het ontbrekende product wordt nageleverd. Heb een mail gestuurd en toen kreeg ik dat als antwoord. Was handiger geweest als dat op de pakbon zou staan. Nu moet ik regelmatig checken of het product op de site weer de status “in voorraad” heeft.

Duidelijke website

Ik kon snel vinden wat ik zocht. Goede foto’s en uitleg. Dan is het niet moeilijk om gelijk een beslissing te nemen en te bestellen.