Oké

Gewoon een van de vele webshop Niet per se onderscheidend, reageren wel snel op vragen

Ruim assortiment met kwaliteit's producten

Goede service en snelle levering

Je suis déçu !

Bonjour, Concernant la commande : 730727, cela va faire presque 10 jours que je l’attends. Je ne reçu aucun e-mail pour connaître l’évolution de l’envoi. Bien à vous

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super service

goede service en heel erg snel, beter kan het niet

Product retour gestuurd, tot nog toe geen geld terug

Product ontvangen dat licht beschadigd was. Geen probleem, ik stuur het terug en ik koop iets anders. Dat ik zelf de verzendkosten moet betalen ondanks vind ik al niet netjes gezien de aard van de retour. Ik heb ruim twee weken na het terugsturen mijn geld nog altijd niet terug. Klantenservice zou na 8 uur reageren op mijn e-mail, maar na ruim 30 uur nog geen reactie gehad.

Helemaal goed dit hoesje

Helemaal goed dit hoesje

Supermooi strak hoesje

Mooie kleur, ziet er echt sjiek uit!

De zending was was niet aangekomen, maar is na melding direct opnieuw verstuurd.

Ruime keuze en goede kwaliteit.

Altijd direct gevonden wat ik zocht, voor een mooie prijs. Nooit hoeven wachten op de producten.

Vlot

Bestelling werd snel (binnen 24 uur) geleverd en het hoesje past ook perfect.

Prima levering en top hoesje

Prima levering en een top hoesje

Ik had zelf een verkeerde maat gekocht en vulde 1 formulier in en nog geen 3 dagen later had ik de goeie maat snelle service 100 punten

Slechte service

Product ontvangen dat niet goed werkt, onvriendelijke medewerker die ‘dan stuurt u 't toch niet op’ een passend antwoord vond. Ik ga hier in ieder geval niet meer bestellen.

Levert snel en correct

Er wordt snel en correct geleverd.

Het bestelde item was bij PostNL zoekgeraakt. Appelhoes heeft daarna keurig een hoesje opgestuurd.

Fijne prijzen en snelle levering

Niks op aan te merken, fijne webshop met een duidelijke website.

Super snelle levering en mooie producten

Een Decoded IPhone case besteld. Mooie kwaliteit case voor een goede prijs en de volgende dag al binnen. Super!

Perfecte hoes

Snelle levering. Hoes is perfect. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Prima shop!

Duidelijke producten en deze worden op de juiste dag en tijd bezorgd!

Product zoals omschreven, kwaliteit goed en bestellen en bezorgen ging goed.

Goede collectie snelle levering

Je kunt altijd op aan van een snelle levering bij Appelhoes.

Snel en correct

Op vrijdag besteld, niks ontvangen

Heb op vrijdag een iPad hoes besteld, zou zaterdag geleverd worden. PostNL geeft aan maandag, maandag niks ontvangen. PostNL geeft vertraging aan, maar pakket is nog niet ontvangen of verwerkt. Oftewel, kwijt. Contact opgenomen via mail met Appelhoes, geen antwoord.

Bar slecht

Ik heb een tas voor een MBP besteld. Ze zeggen dat ze de andere dag leveren. Ik kreeg een mail dat mijn tas klaar voor verzending is en nu vijf dagen later wacht ik nog. Geprobeerd contact met ze op te nemen, maar ze reageren nergens op.

Mooi product, vlot geleverd

Ziet titel