Degelijk en toch betaalbaar

Snel geleverd, optimaal materiaal en eigenlijk goedkoper dan veel gelijkaardige settings

Product zoals omschreven

Een hele fijne drie in 1 oplader, alles werkt ziet er minimaal uit en toch compact op je nachtkastje of bureau heel fijn om bij mij te hebben. Magneten zijn aan de voorkant goed en sterk De blauwe licht indicator op de voorkant laat precies zien of een item aan het opladen is, Deze is ook niet superfel en aanwezig, ook subtiel voor in de slaapkamer

Goede levering

Snel en goed geleverd

Zeer snelle levering, en product doet wat het moet doen, n.l snel laden.

Deze winkel levert precies en snel wat het aan de hand van de foto’s en info op de website over het product beloofd.

Lange levertijd

Prima hoesje. Maar heb drie dagen moeten wachten

bestel regelmatig bij appelhoes

bestelling komt altijd netjes verpakt aan. en mooiste ze hebben altijd alle soorten van het merk spigen een top merk!

Perfect snel geleverd !!!!

Echter mijn bestelde iPhone 14 hoesje is te klein. Heb dat nu pas ontdekt. Ik heb de 14 +. Is 2 cm groter. Heel jammer. Heb het doosje al weg gedaan verder alles nog. Kan ik het nog terug sturen ? In enveloppe? Bvb dank voor uw reactie. Vr. Gr. Els ten Feld.

Prima product

Goede levering

Zeer goed.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Helemaal prima

Snel besteld en geleverd. Niks op aan te merken

Hoogwaardige afwerking/kwaliteit zeer tevreden 1 - puntje. Er stond niet in, of niet duidelijk wat voor kabel er wordt bijgeleverd. Namelijk een korte usb c/usb kabel, als het er duidelijk in stond had ik er gelijk een usb c/usb c kabel bij besteld aangezien ik kook een usb c adaptor erbij heb besteld.

Prima bedrijf

Netjes snel en product voldeed aan mijn verwachting

Overzichtelijke website super snelle service

Tot op heden 5 keer iets besteld en 5 keer de volgende dag geleverd, één keer iets retour en binnen mum van tijd mijn grlf weer op mijn rekening.

Zeer tevreden met de aankoop en de service

Hoesjes die ik besteld heb zijn prima. Snelle en correcte service. Ik raad Appelhoes zeker aan !

Snel geleverd, prachtige standaard

Mooie aanvulling op mijn bureau. Prachtige kwaliteit, stabiel, goed gewicht, en exact in de kleur van mijn MacBook. Aanrader!

Snel en accuraat

Prima assortiment, prijs okay en snel en netjes bezorgd

Verkeerd artikel geleverd. Zelf moeten betalen om terug te sturen.

Heb een hoes besteld en een ander type van dezelfde merk geleverd! Grof onbeleefd communicate.

Alles liep heel vlot

Goed product, ruilen ging vlot

Past perfect

Past perfect en handig boj het lezen

Zeer goed!

Gemakkelijk keuzeproces, snelle afhandeling en -levering

Alles volgens bestelling snel uitgevoerd. De volgende dag al in huis. Betaalbaar.

Is ok

Snelle levering product ok

Goede firma

Retour omruiling van een artikel prima en snel geregeld.