Vlotte levering . Mooi hoesje

Alles naar wens.

Vlotte en snelle levering

Bestellen ging vlot. Correcte communicatie. Pakket vlug geleverd.

Prima product als omschreven

Top en snelle verzending

Goed en snel

Bestellingen waren snel en tevreden met de prijs en kwaliteit

Snelle service, mooi product

Helemaal top!

Levering was heel snel en perfect product. Doet wat het moet doen. Een aanrader!

Niet gekregen wat ik heb besteld

Ik had een ander hoesje gekregen dan ik heb besteld, ze zeiden dat ze het juiste gingen opsturen. Ondertussen 2 weken later is dat nog steeds niet gebeurd. De hulpdienst was wel heel vriendelijk en begripvol, spijtig genoeg gebeurde wat ze zeiden niet.

Makkelijk besteld, snel bezorgd! Tevreden

Prima snelle service

Verbazend snel en geheel volgens afspraak geleverd.

Mooie overzichtige website

Snelle levering kortom alles prima

Goed spul en snel geleverd!

Bij Appelhoes heb ik een hardshell voor mijn MacBook besteld. Dat was niet de eerste bestelling die ik bij ze heb geplaatst. Iedere keer was ik zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde artikelen en over de snelheid waarmee die werden geleverd. Ook nu was alles weer dik in orde.

Was goed maar ik vind het niet leuk dat het pakketje niet op woensdag bezorgd was

Goed mijn hoesje is heel erg mooi en streng

Snelle correcte vlotte service en levering

Snelle correcte vlotte service en levering Met deze titel is alles gezegd.

Heel mooi

Prima hoes

Heel fijn telefoonhoesje!

Superfijn hoesje met ruimte voor 3 pasjes!

Mooi assortiment met zeer aantrekkelijke prijzen en snelle levering!

Prima kwaliteit !

De hoes is super passend en van premium kwaliteit. Prachtig afgewerkt en vervaardigd in Nederland! Ik raad deze hoes iedereen aan.

Ziet er goed uit.

Alles past perfect en kwaliteit ziet er goed uit. Hoesje en screenprotector voor de iPhone 14 Pro Max.

Mooi

Goed passend

Snelle levering, product in goede staat

Goed en netjes bezorgd door Appel

Hoesjes zijn prijs kwaliteit verhouding uitstekend

Snelle bezorging, uitstekende service

Snelle levering tegen goede prijzen

Hoesje besteld en heel snel mogen ontvangen ondanks de oudejaarsdrukte. Prima service. Prijzen liggen vaak onder de concurrentie.