Goed product (hoesje) en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Alles goed en snel verlopen zonder problemen.

Ruim assortiment en snel geleverd

Fijne zaak. Ze hebben veel, wordt snel geleverd en regen een schappelijke prijs.

totaal tevreden vlug

totaal tevreden is van hoge kwaliteit wat een vlugge bestelling nog vele groeten Peggy

Snel en netjes

Geweldig artikel; je krijgt waar voor je geld!

Voelt goed aan is multifunctioneel.

Mooi product, waardeloos bedrijf

Oplader voor mijn Iphone en Applewatch gekocht, zag er goed uit, werkte in het begin goed. Applewatch laadde na 3 maanden niet meer op. Contact opgenomen met de klantenservice, zij houden mij aan het lijntje, in een keer zou mijn adapter voor het opladen niet goed zijn, terwijl die altijd goed mee heeft gewerkt. Ik koop er nooit meer wat!

Perfecte levering, prima snelle service!

S’avonds besteld, volgende dag na melding van tijdslijn keurig binnen! Top!

Meteen bezorgd

Mijn hoes werd binnen 24 uur geleverd, en kon fijn door de brievenbus. Ik had nog een vraagje en deze werd meteen beantwoord via email.

Prima toetsenbord

Het bestelde toetsenbord voldoet helemaal naar wens.

Goed, mooi en snel!

Goede communicatie, mooi product en snelle levering! Dikke prima dus!

Prima site en snelle levering

Appelhoes heeft veel keuze en verzenden vlot Je wordt goed op de hoogte gehouden

Goed product voor een nette prijs

Product zoals omschreven en snel geleverd. Daarnaast goedkoper dan bij andere shops. Top!

Behoeft geen toelichting

Stevig hoesje maar bellen lukt niet meer

Had een hoesje besteld life proof. Dus volledig dicht. Maar de mensen waarmee ik belde konden mij niet meer deftig horen.

Prima product, vlot bezorgd, nette prijs

Zie samenvatting

Veel keuze en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering!

Goed advies en goede service

Efficiënte en tijdige afhandeling. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel geleverd en een prima prijs. Houwen zo!

Altijd een perfect advies

Mooie hoes en past perfect

Product voldoet volledig aan verwachting

Nette snelle levering en goed verpakt. Product volledig conform omschrijving en foto’s.

Niet geleverd wat besteld is

Besteld otterbox met zwarte achterkant geleverd transparante achterkant. Dit is de tweede keer. Dus niet meer. Geen tijd meer om nog terug te sturen dus verkeerde maar gehouden om mijn dure smartphone te beschermen.

Jan

Ik kocht oorhaakjes voor airpod pro 2, blijken de gaatjes van een 2 anders te zitten dan een pro 1. Die info is nergens te vinden. Ik denk ik tip ze want dat is best vervelend. Krijg ik ene Jor.. op de mail die alleen maar verdedigde en eigenlijk was ik de gak. Had de haakjes elders voor 10 euro minder gezien vraagt die …. Of ik hem ff wil vertellen waar. Nou dat zoek je zelf maar op. Erg jammer want qua snelheid ed was het allemaal goed geregeld. J….dy kan echter beter niet op een klantenservice gaan werken. Geen dank voor de tip

Bescherming Apple Watch ultra!

Past perfect op Apple Watch ultra!

Doen wat ze zeggen te doen

Besteld, volgende dag in huis ✅