Product zoals omschreven.

Veel keuze goede prijs , optijd geleverd.

Onwaarheden vertellen.

Gevraagd om een product te ruilen. Bleek dus niet gratis te zijn.

Levering en bestellen goed

Het bestellen gaat makkelijk en de levering is snel en netjes, alleen de door mij bestelde producten zijn wat minder

Uitstekende producten voor een redelijke prijs

Screensaver en camera protectie gekocht. Zeer eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen. Zit ook perfect en onzichtbaar op het scherm. Zeer tevreden!

Overzichtelijk site met ruim aanbod. Altijd snel verzonden en uitstekende services.

Als Apple fanaat kom ik al jaren bij Applehoes. Uitgebreid assortiment. Altijd alles kunnen vinden wat ik nodig had en de volgende dag al in huis. Vanaf dag 1 deze services gewend. En is door de jaren heen altijd zo gebleven.

Zoals het in België ook zou moeten zijn.

Perfecte service...

Snel en goed gedaan

Snelle levering en Appelhoes levert wat ze beloven

Goed snel en duidelijke site

Heel erg positief goede site en snelle levering

Snelle service !

Snel geleverd en goed prijs

Al meerdere bestellingen gedaan. Mooi assortiment en goede snelle levering. Top!

Prima product en snelle levering

Prima product (laptophoes), snel geleverd en voor een goede prijs

Perfecte service, degelijk materiaal, snel geleverd!

Snel het juiste product geleverd!!

Makkelijk site. Snelle betaling. Snelle levering.

Snel geleverd! Goede kwaliteit hoes

Voor mijn iphone 14 pro plus had ik al aardig wat websites bezocht maar niet gevonden wat ik wilde. Bij appelhoes hadden ze wel dat hoesje wat ik zocht. Goede kwaliteit en binnen 1 dag in huis!

Snelle levering, super kwaliteit!

Heel tevreden vd kwaliteit en levering. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Besteling en levering prima verlopen

Spigen hoesje voor iPhone besteld. Zeer content mee

Door de apple watch screenprotector werkt het touch screen niet meer.

Snelle levering, maar met het aanbrengen bleven en bubbels onder de screenprotector zitten. Ik dacht dat ik ze weg had geveegd maar ze kwamen gewoon weer terug. Ook werkt door de screenprotector het touch screen van de apple watch niet meer en kan ik dus niks aanklikken. Heel erg jammer…

goede omschrijving van product en SNELLE levering!

Super tevreden

Had het tegen 15u gekocht en volgende dag werd het al geleverd ! Als ik ooit nog iets nodig heb voor mijn Macbook dan bestel ik 100% zeker op dit adres . zeer tevreden !!

goede snelle levering mooie cover

ben tevreden over product en afhandeling

Tevreden met deze koop!

Snelle levering van het product. Ik heb weer gekozen voor een product van DBramante 1928 vanwege de volledige bescherming van je Iphone en luxe uitstraling en pasvorm. De ‘2-in-1’ uitvoering vind ik prettig en je maakt zelf de keuze in het gebruik als case of backcover. Dit is prettig bij gebruik als fotocamera en in de auto bij b.v. navigatie.

Retourbetalen kan sneller

Levering ging snel en correct. Na retourzending duurde terugbetaling wel wat lang maar alles is goed gekomen.

Goede keuze, goede prijzen

Product zoals beschreven, laagst gevonden prijs en snel in huis.

Mooie kwaliteit, snel bezorgd

Ik zocht een 3-1 oplader, maar er is een hoop troep te koop. Bij appelhoes vertouw ik erop dat het ene goede prijs-kwaliteit verhouding is en we zijn heel tevreden met deze aankoop! Mooi ding, werkt goed.

Het zit een fijne Apple hoes

De Apple hoes dit goed om mijn iPad en voelt ok fijn.