Hoes met toetsenbord voor IPad A16

iPad past niet goed.

Super service

Snelle service en levering en super fijn hoesje!

snelle levering, goed produkt

Het produkt werd correct en snel geleverd. Ik ben tevreden.

Goed hoesje, snel geleverd

Snel geleverd, super kwaliteit

Ten opzichte van vele andere aanbieders biedt appelhoes meer voor minder! Het assortiment is groot en de producten zijn van een goede prijs/kwaliteit.

100 % betrouwbaar, kwaliteit en snelle service

Alles positief met mijn beide ervaringen met Appelhoes. Snelle en doeltreffende service en, wat de tablethouder betreft, superkwalitweit. Kortom, een site en service zoals alle zouden moeten zijn.

Snel en goed

Snel en goed

Betrouwbaar en snelle levering

Prima site, snelle levering en goede communicatie

Degelijke laptophoes en goeie muis gekocht.

Laptoptas heeft beschermende stof binnen en een handig vakje ervoor, voor oplader enz. Bluetooth muis werkt ook goed. Alles was snel geleverd.

Goede betrouwbaarheid

Mooi product m'n telefoon ziet er weer als nieuw uit !

Handzame website en mooi hoesje.

Gelabeld geleverd en prima kwaliteit

Heel snel in huis en goede kwaliteit

Refused to Return Apple iPhone 16pro Otterbox case that DOES NOT WORK

Purchased the "Otterbox Defender XT MagSafe iPhone 16 Pro case black". The case leaves a large section of the phone unprotected. My new iPhone 16 pro suffered a big break at the section of the Otterobox case that leaves the phone exposed. The Otterbox case does not work. It does not protect the phone. I tried to return it via the Appelhoes website and the response was "Sorry, your return has been rejected. We have rejected your return request." I emailed customer service for an explaination. The response again is that the return is rejected. Totally ridiculous. You cannot get an answer. Terrible customer service. Appelhoes does not stand behind their customers or the quality of their products.

• Would you recommend us? No

Snel en correct.

Snelle levering,zoals beloofd. Waar zoals beschreven.

Ik kom hier steeds weer terug

Grote keus, en snelle levering. Voor mij inmiddels een vertrouwd adresje.

Selle service uit een zeer groot aanbod!

Ruime up-to-date aanbod aan diverse producten op een zeer informatieve website. Degelijke opvolging van je bestelling via mail en supersnelle levering.

Prima, en snelle levering

Snelle afhandeling en levering

Aug besteld en volgende dag thuis,super.

Mooi product, snel en keurig geleverd

Mooi product, snel en keurig geleverd

top product

Zeer goed toetsenbord. Werkt fijner dan het origineel.

Een hoesje besteld voor mijn iPhone 16 pro Grijs ik heb het binnengekregen het paste perfect sluit mooi af hard goed beveiligd en super netjes zou ik zeker nog een keer mijn hoesje bestellen

effectief en correct

snel ,effectief en correct

Snel en goed product geleverd

IPad hoes, snel geleverd. Tevreden met het product

Netjes op tijd geleverd

Solide hoes.

achterzijde te glad, had iets ruw mogenzijn.