Mooi , stevig hoesje voor een goede prijs. Snel geleverd.

Snel geleverd en product zeer netjes verpakt. Ik zal hier zeker vaker wat kopen.

Snelle brievenbus levering. Kwaliteit is goed.

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor 19:00u besteld en dezelfde dag al verstuurd. Product was netjes en goed ingepakt.

Bestelling gedaan van 2 producten 1 nog niet geleverd

Mooi product, goede levering

Mooi product, goede levering

Snelle levering, hele goede service. Ik had 2 Apple Watch accessoires besteld waarvan 1 de verkeerde maat. Appelhoes heeft me vlak na bestellen een mail gestuurd over of de maat wel klopte en heeft de juiste maat opgestuurd. :)

Goede hoes

We hebben al vaker deze i pad hoes gekocht ook voor een eerder i pad model. Goede kwaliteit. Makkelijk om je i pad mee neer te zetten. Wij zijn er tevreden over.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Prima product voor een eerlijke prijs.

Gewoon goede webwinkel zoals het moet zijn

Mooie en duidelijke website Wat ik bestel heb was goed verpakt en alles stak erin zoals gevraagd

Snelle levering. De producten die verkocht worden zijn kwalitatief goed.

erg goede kwaliteit

prima snel geleverd en orginele produkten

Snel en netjes

Heb een screensaver voor mijn iWatch gekocht. Gemakkelijk aan te brengen en past goed. Randen sluiten aan op het horloge. Na een paar dagen alle lucht belletjes weg.

Iphone beschermhoes gekocht. Deze werd snel geleverd.

Alles naar verwachting, snel geleverd ook

Alles naar verwachting, snel geleverd ook

Ik heb een Otterbox hoes gekocht voor mijn iPhone 14. Vele malen goedkoper als bij Otterbox zelf. Geen verzendkosten en snelle levering! Appelhoes heeft betaalbare telefoon accessoires en een redelijk aanbod. Fijne website!

Veel keuze, snelle levering

Top product

Goed product, voldeed aan mijn verwachting. Eenvoudig aan te sluiten en eenvoudig in gebruik

Top en snel

Goede website, snelle levering

Alles is perfect!

Bestelling ging prima evenals de levering

Prima service en snel

Prima tot nu toe. Week in gebruik