zoals besteld wordt het geleverd

zeer snelle levering en ook gewoon perfecte kwaliteit

Snelle bezorging, goed product

Snelle bezorging!

Snelle levering maar niet altijd en onwaarheden op de website

We hadden 2 iphone 14 Magsafe hoesjes besteld, 1 zwart en 1 bordeaux. Ik vond het jammer om te lezen dat beide hoesjes op voorraad was volgens de webwinkel maar vervolgens werd de bordeaux-kleur niet bezorgd werd en onduidelijk was wanneer deze wel geleverd werd. Helaas paste 1 magsafe hoesje zwart niet in de auto van de collega en moest retour. Ze zetten op de website dat het gratis omruilservice maar toen ik een hoesje retour wilde doen kreeg ik een mail met de volgende gegevens: Je retourzending kun je, voldoende gefrankeerd, versturen naar: Appelhoes - Retouren Nijverheidstraat 6-T 3144CL te Maassluis Niet gratis omruilen en wil je ruilen dan ben je de klos als je hoesje duurder is dan dat je besteld hebt. Gegevens webwinkel: Let wel: ruilen is ook ruilen. Met gesloten beurs, tenzij je een duurder product kiest We hebben toen besloten om de nalevering van bordeauxhoesje te annuleren en een ander hoesje te bestellen. Het geld hebben we wel teruggekregen maar vond het wel jammer want de collega wilde graag het bordeauxhoesje om haar nieuwe telefoon en heeft nu een hoesje wat ze liever niet had.

Mijn ervaring met Appelhoes is soepel verlopen. Ik ben tevreden!

Zoals het hoort

Snelle levering en het product is zoals verwacht van goede kwaliteit

Duidelijke site, snelle levering

Super mooie telefoonhoesje. Supersnelle levering

Fijn hoesje wat erg netjes past!

Fijn hoesje wat erg netjes past!

Snel, vlot en correct

Duidelijke webwinkel met groot aanbod. Zeer snelle levering. Is voor mij geen top prioriteit. Kwaliteit is belangrijker. Kan alleen maar aanbevelen.

Vlotte levering en top materiaal!

Ik bestelde een iphone en een ipad hoes uit leder. Reeds de volgende dag kwam men het order thuis leveren! Ik stond versteld van de kwaliteit. Alleen de kleur van de ipad hoes viel wat lichter uit dan ik had verwacht. Al bij al super tevreden met de topartikelen!

Slecht

Slechte service. Teruggestuurd pakket komt niet aan. Doen geen moeite om je te helpen. Wachten krijg je als antwoord.

Goede service en betrouwbaar

Al vaak besteld bij Appelhoes en altijd tevreden

Waanzinnig fijn Apple Watch horloge bandje

Snelle levering, hele fijne en makkelijke website. Bijzonder blij met mijn Apple Watch bandje

Niet blij met eigen retournering.

Ik vind het niet netjes dat ik mijn eigen retournering moet regelen, dat heb je intussen bijna bij geen een online webshop meer. Dit heeft mij er ook van weerhouden opnieuw een aankoop te doen, aangezien ik bang ben dat het weer niet past en dat er kosten aan verbonden zitten. De hoes was verder wel erg mooi, jammer dat hij niet paste.

Bestelde hoesje voor iPhone snel geleverd en stevig verpakt!

Very good case

Case fits perfectly to the phone. It's thin, leightweigh and it makes me feel I have a new phone. Besides, it shows the beauty of the black color of the phone.

Top product

Heb dit product al eerder gehad en toen heb ik er bijna 2 jaar mee gedaan.

Fijne winkel

Ik vind Appelhoes altijd een fijne winkel. Slaag er altijd en ze hebben een lekker uitgebreid assortiment. En ook in heel veel prijsklassen. Levering is snel. Kortom echt een fijne winkel.

Prima product en snelle levering

Zie boven

Verrassend goede service

De case 'hoesie' hardshell gekocht voor mijn macbook pro 16 inch. Levering gelijk de volgende dag en ik heb werkelijk nog nooit iets van deze waarde zo prachtig ingepakt mogen ontvangen. Echt een uitpak ervaring zoals je bijvoorbeeld verwacht van een Apple product.

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven

Leveren op tijd

Topprijs kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over aangekocht product