Service kan beter.....
Op zich best tevreden over Appelhoes, ze zijn scherp geprijsd, leveren vlot (meestal), website zit goed in elkaar, goede sortering van de artikelen, etc. Er is echter geen rechtstreeks telefoonnummer waarop Appelhoes bereikbaar is voor vragen, alleen per email of Whatsapp. Ook nog niet zo'n probleem (voor mij), er wordt vrij snel gereageerd.
Maar als je een artikel snel nodig hebt (om wat voor reden dan ook) en op de website staat het artikel 'op voorraad', met daarnaast de claim: 'voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden.' Dan kan je nog wel eens van een koude kermis thuiskomen. Mijn eerste bestelling ging prima, de volgende werkdag geleverd, dikke prima. Echter bij mijn tweede bestelling liep dat iets anders. Ik kreeg keurig een bevestiging van de order, en diezelfde avond ook een bericht dat de zending was aangemeld bij PostNL. Maar levering bleef uit, er ging nog eens een werkdag voorbij en een weekend... nog steeds geen pakketje. Dus ik ben eens gaan informeren. De mail werd vlot beantwoord, maar met een kort antwoord. Dat het product een wat langere levertijd heeft en dat ze de bestelling later deze week zullen versturen en excuses voor de vertraging.... Op zich netjes, maar toch. Het artikel staat als 'op voorraad' op de website, maar is dat blijkbaar niet... Als je dan vervolgens aangeeft teleurgesteld te zijn dan ligt het niet bij Appelhoes. Uiteindelijk het artikel een week na bestelling ontvangen. Kennelijk ben ik niet de enige met een dergelijke ervaring. De ene review is heel positief, de andere erg negatief. Dat kan beter naar mijn mening.
Dus heb je een artikel snel nodig.... weet ik niet of ik Appelhoes zou aanbevelen.