Mooie stevige hoes

De “LAUT” hoes is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit.

Goede overzichtelijke site, snelle levering

Van A tot Z positief

Eenvoudig bestelproces, goede communicatie en perfekt product

Erg mooi maar kleur is afgegaan

Erg mooi bandje maar de kleur is na enkele weken al eraf..

Goed spul.

Snel geleverd en past goed om mijn tablet.

Heel Snel

Snel en goed

Fantastisch toetsenbord

Fantastisch toetsenbord, net wat ik zocht en dit aan een schappelijke prijs. Heel goede kwaliteit.

Volledige 5 sterren, geen verbeter punten.

Zie berichtgeving hierboven

Order niet tijdig verzonden

Ik heb net voor 22:00 besteld… niks ontvangen uiteraard de volgende dag. Geen sorry niks. Waarom zet je op je site voor 22:00 bestellen zelfde dag verzonden als je dat toch niet doet. Belachelijk! Mijn bestelling gaat weer retour joe joe!

prima !

Alles perfect zoals het hoort.

Gewoonweg super!

De transparante hoes voor mijn nieuwe MacBook Air past perfect en is van uitstekende kwaliteit. Ook was hij super ingepakt en was beschadiging gedurende het transport bijna gewoonweg onmogelijk of je moet het moedwillig doen!

Prima service!

Helaas bleek een artikel dat nik bestelde bij aankomst stuk te zijn. Na retournering heeft Appelhoes dit direct opgepakt en het geld teruggestort! Fijn en snel opgelost.

Mooie snelle afhandeling en levering , dus zeer tevreden !!!

Hoes past mooi en sluiting is heel handig.

Zoals het hoort!

Heldere communicatie & snel geleverd!

Tevreden klant

Past perfect met daarbij een handig klemapparaat om screenprotector mee vast te plakken.

Goed product, mindere levering

Product was perfect, alleen jammer dat de verzending toch anders gaat dan je kan kiezen

Gewoon goed

Snelle levering en mijn bestelling is precies zoals afgebeeld op de website

Precies wat ik zo ht

Tijdens mijn werk draag ik altijd mijn apple watch, alleen nu is deze ook goed beschermd.

Snelle levering en goede service

Ik ontving mijn bestelling erg snel en helaas bleek een onderdeel defect. Kan gebeuren. Via de retourprocedure kon ik het gratis terugsturen en en binnen 2 dagen had ik het vervangende artikel al weer thuis. TOP!!

Appelhoes heeft een uitgebreide keuze in iPad hoezen, de prijzen zijn gunstig en de service en verzending uitstekend, blij mee!!

erg professioneel, snel en efficient

De website is erg duidelijk en overzichtig, het hele process van zoeken, kiezen, bestellen en betalen ging erg goed.

Satechi R1 Bluetooth Presentatie

Prima product, voldoet aan mijn verwachting. Aanrader. Werd snel (binnen 24 uur geleverd) geleverd.

Levering snel, product matig

Levering ging snel , maar het product zelf is maar matig. Bij de achterkant van de houder liet de lijm al vrijwel direct los zodat hij niet met het klittenband meer vastgezet kon worden. Heb hem met tape vastgezet maar dat lijkt me niet de bedoeling van het systeem.

Kan in één woord: Geweldg

Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Producten voldoen helemaal aan de verwachtingen. Stevige hoezen en passen perfect.