Goede prijs en snelle levering

Al meerdere malen cases en screenprotectors bij Appelhoes gekocht. Het assortiment is breed en de prijzen scherp. Aanrader!

Zoek, vind en direct geleverd

Uitgebreid assortiment, uitstekende service Snel geleverd

Doet niet waarvoor het gekocht is

De magneet werkt maar de telefoon laat niet

Uitgebreid en snel

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Helemaal top!

Uitgebreid assortiment en super snelle bezorging

Snelle verzending

Had mijn bestelling de volgende dag al binnen. Artikel was precies zoals omschreven

Goed product, zeer goede prijs

MacAlly QKEY-toetsenbord later op de avond besteld, volgende dag al geleverd. Prima product voor een zeer goede prijs.

mijn derde bugatti i phone hoesje

iedere keer als ik een nieuw type I phone koop dan is het gelijk bij Appelhoes een degelijk lederen coverhoesje bestellen. niet dat ze slijten, want ze worden mooier naarmate ik ze gebruik maar de maten van de i phone,s verschillen. Bugatti is hoog van kwaliteit, fraai vormgegeven en redelijk geprijsd. never change a winning horse is mijn credo. Makkelijk besteld, snel geleverd. wel eens een ander hoesje geprobeerd maar ik kom steeds terug op Bugatti. jammer dat de maximale sterren maar 5 zijn het hadden er voor mij 10 mogen zijn

Snelle levering en mooie doorzichtige hoes

Zie boven

Prima site en veel keuze. Snelle levering.

Niets op aan te merken!

Prima geregeld

Zowel bestelling, levering als product top!

perfect !!

perfect !!

Uitgebreid assortiment, maar slechte klantenservice.

Product ontvangen met een imperfectie vanuit de fabriek. Omruilen is gratis mogelijk met de omruilservice, echter in verband met vakantie hebben wij niet de mogelijkheid de hoes eerst terug te sturen. Ik heb voorgesteld om zelf een nieuwe hoes te kopen en vervolgens de ‘defecte’ hoes retour te sturen, maar dit zou dan betaald zijn. Meedenken gebeurd dus niet.

handig

Natuurlijk snelle levering. Bestelde Airtag fietshouder van Laut past precies onder het zadel. Zo een goede en bijna onzichtbare volgtag voor de fiets, mocht deze ontvreemd worden dan is het makkelijk te volgen.

Helemaal top

Het was lekker snel aangekomen

Snelle bezorging

Ruime assortiment, goed betaalbaar en snelle levering.

Snelle levertijd en alles was netjes verpakt. Ga zo door Appelhoes.

Zeer slecht

Veel te nep, kreeg het bijna niet over mijn Watch heen, of eraf

Five Stars

The whole process was seamless. Easy ordering and fast delivery.

Super levering

Zeer goed product en super snelle levering

Snelle levering, heel tevreden over het hoesje

Artikel voldoet aan verwachting. Snel geleverd.

Leveren top hoesjes

Is beter geleverd dan ík dacht

Snel en gemakkelijk

Bundel leather magsafe hoesje + screenprotector besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit hoesje. Screenprotector gemakkelijk te installeren.