Correct en snel.

Bij de aanschaf van een flexibele steun voor in mijn auto is geen iPad maat van de uitschuifbare klem aan bovenzijde aangegeven. Ik heb nu een te kleine uitschuifbare steun voor mijn iPad Air (2022}.

Goed product en snelle levering.

Decoded leren wallet voor iPhone 13 super goede kwaliteit en handig in gebruik.

Slechte ervaring, bestel elders

Ik heb op zaterdag 23 juli een Macbook stand besteld. Deze is vervolgens pas 27 juli bezorgd bij mijn buren, niet bij mijzelf. Hierdoor was hij dus te laat voor een verjaardagscadeau. Ik kan hier nog wel inkomen dat de oorzaak niet noodzakelijk bij Appelhoes ligt. Echter heb ik een niet goed functionerend product gekregen. De stand was niet stabiel en begon te wiebelen als er een Macbook op stond. Ik heb deze meteen aangemeld. Ik heb bewust voor Appelhoes gekozen omdat ze op hun startpagina beweren gratis te ruilen. Dit bleek niet zo en ik heb voor 10 euro verzendkosten moeten betalen. Ik heb daarom ook gebruikt gemaakt van mijn herroepingsrecht in plaats van de ruilservice. Ik ga niet weer 10 euro betalen omdat ik een defect product heb ontvangen. Ondertussen heb ik het pakket 2 weken gelden retour gestuurd en is deze al 10 dagen geleden bij hun aangekomen. Ik verneem niets meer van hen buiten dat ik 14 dagen moet wachten voor de verwerking. Conclusie: Ik raad Appelhoes af. Indien je een defect product ontvangt, moet je hier zelf voor betalen en een maand wachten. Koop het beter bij bv Coolblue waar er steeds de dag nadien geleverd wordt, er geen retourkosten zijn en de verwerking sneller verloopt.

Snelle levering , goed product

Toetsenbord voor mijn IMac besteld. Prima kwaliteit/prijsverhouding

Geweldig.

Perfect. Bestelling, afhandeling en product wat ik verwachtte.

Goed spul

Goede spullen, snel thuis bezorgd

In alle opzichten prima

Snel en goed !

Super snel geleverd

In avond mijn iPad hoes besteld en volgende middag in brievenbus. Super snel geleverd, via brievenbus en hoge kwaliteit product. Een aanrader voor iedereen.

Je wordt na bestelling continue op de hoogte gehouden over het verloop er van. Transparantie Informeren zijn sleutelwoorden. Snelle en efficiënte levering. Appelhoes.nl is echte aanrader.

Helemaal tevreden. Hoes zoals verwacht. Snelle levering

Overzichtelijke website, goede prijzen en snel geleverd.

Prima, snelle levering en uitstekend product!

Had al ervaring met Decoded hoesje, dus kwaliteit was bekend, meteen besteld en volgende dag al in huis, gratis thuisbezorgd en tegen een concurrerende prijs.

Super leuk service uitskend.100

Goed bedrijf

Goed product snelle levering

Mooi hoesje voldoet prima aan beschrijving

Hoesje ligt lekker in de hand. Snelle levering.

Snel en goed!

Om 21.00 besteld, de volgende dag door de postbode geleverd. Artikel OK, TOP!

Goede service en garantie

Goede bereikbaarheid en antwoord op vragen. Keurige service, en bij nette vervanging bij defect. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekend leren hoesje snel geleverd

Uitstekend leren hoesje met ruimte voor 4 cards, uitstekende prijs en snel geleverd

Snel en prima geleverd

Prima winkel

Overzichtelijke webshop, ruim assortiment en snelle verzending

Makkelijk en overzichtelijk. Snelle levering

Snelle levering, prima kwaliteit hoes.

Perfect.

Snelle service, prettige website

Ik had de oplaadsnoeren de volgende dag in huis, fijn in een brievenbuspakketje, dus geen gedoe met bezorging.