De MagSafe heeft mij een groot tijds-engemaksvoordeel gebracht.

De MagSafe heeft mij een groot tijds- en gemaksvoordeel gebracht.

Slechte service en bereikbaarheid

Krijg producten toegezonden zonder handleidingen, volgens de zogenaamde (online chat) zeggen ze bereikbaar te zijn, maar ze zijn niet online en reageren niet.

Keurig bedrijf!

Product snel ontvangen zoals verwacht.

Appelmoes doen wat ze beloven

Mooi product en keurige levertijden.

Het was zeer snel geleverd + het hoesje dat ik genomen heb is zeer sterk ideaal

Zeer mooie hoes

Snel geleverd en het is een zeer mooie hoes

Levertermijn niet gerespecteerd en verkeerde kleur van hoes geleverd

Ten eerste werd de beloofde levertermijn van 1 dag niet gerespecteerd en werd pas na 10 dagen geleverd. Ten tweede was er een hoesje in de foute kleur geleverd.

Zeer goede service

Goed product, en op tijd geleverd, zoals aangekondigd.

Ronduit slecht

Full body screenprotector vertoonde krassen en onzuiverheden bij aflevering. Retourneren zou kunnen maar kost uiteindelijk bijna evenveel als de screenprotector, zonder garantie dat Appelhoes nadien het volledige bedrag incl. verzendkosten voor eigen rekening neemt.

Prima artikelen, levering wat traag door feestdagen.

Uitgebreide keuze qua assortiment.

Doen wat ze zeggen, prima product, prima service.

Door de kerstdagen paar dagen langer onderweg.

Kwaliteitsproduct

Snelle levering, echt mooi kwaliteitsproduct (uag ipad hoes), screenprotector helaas niet op voorraad, maar netjes over gemaild. Zou er zeker nog eens bestellen

Mooie hoes

Prima prijs-kwaliteit product snel geleverd

Vlotte levering en precies wat ik verwachtte

Alles netjes gecommuniceerd en ook after sales prima vetzorgd

Mijn bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen.

Ik krijg al een mail om mijn ervaring te delen, terwijl ik nog steeds mijn bestelling niet heb ontvangen.

Goed aanbod, snelle levering

Mooie producten op voorraad, wordt snel en goed verpakt verstuurd.

Nvt

Nvt

Fijne bescherming

Een mooie lekker zachte ( van binnen en buiten) hoes voor een wel heel redelijk prijsje. De rits blijft vrij van de MacBook, daardoor komen er ook geen krassen op.

Positief

Snel geleverd, goed verpakt. Produkt van uitstekende kwaliteit.

Nog niets ontvangen

Post NL geeft steeds aan dat het in de brievenbus bezorgd wordt, zelfs dat het al bezorgd is, maar na vijf dagen nog niets ontvangen!

Alles prima!

Helemaal blij met de screenprotectors en het hoesje dat ik bij jullie besteld heb. Netjes verpakt en snel geleverd.

Probleemloos

Netjes op tijd geleverd zelfs met de feestdagen

Correcte afhandeling

Snelle afhandeling en correcte levering

Zeer tevreden met het geleverde Appelhoesje.

Alles goed ontvangen