Goede service.

Goede service( omruil, retour). Snelle levering

Keurig afgeleverd mooi product

Voor een hele scherpe prijs een prachtige hoes voor de laptop besteld. Alles zoals omschreven en bezorging was oké. Een aandachtspunt: Ik had aangegeven om het bij een afhaalpunt af te leveren maar kreeg het thuisbezorgd. Heel tevreden overigens.

Prima ervaring

Onlangs voor de tweede keer wat besteld en net als vorige keer is mijn ervaring positief. Goede prijs, snelle levering. Top !!

Zeer slecht product

Wat een drama! Echt waardeloos. Zonde van mijn 13€. Had het beter aan een goed doel kunnen geven…..

perfect

super service

Retour afhandeling kan vlotter

Maandag is mijn retour pakket aangekomen, maar tot op heden nog geen bevestiging ontvangen, laat staan het aankoopbedrag

Perfecte hoes voor mijn iPhone

Mooi materiaal , sluit goed en precies voldoende vakjes voor pasjes.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit. Goed verpakt verzonden.

Heel mooi hoesje van echt leder. Spijtig dat het paarse uitverkocht was, maar het blauwe is ook mooi. De naar onder klappende hoesjes vind je bijna nergens en ik heb deze het liefst.

Aanrader!

Mijn bestelling verliep vlot, correcte snelle levering, netjes verpakt. Top!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Prima site en service

Veel aanbod, makkelijke site en levering binnen 1 dag.

Mijn bestelling besteld en de volgende dag geleverd

Perfecte service

Snelle levering van perfect materiaal

Bestellen was makkelijk. De volgende dag werd bestelling geleverd.

Onduidelijkheid in het bestelproces

Het versturen ging snsl. Maar als je bij de verzendpagina een optie krijgt om een pakketpunt te kiezen en te bevestigen, om later te lezen dat het pakje door de brievenbus op het gewone adres wordt bezorgd, en van de klantenservice moet horen dat ik niet goed gelezen zou hebben, dan vind ik wat dat betreft de service schandalig. Vervolgens geef ik aan dat het voor een klant niet duidelijk is, helaas nooit meer een reactie op gehad. Heb mijn product inmiddels elders besteld.

Uitstekend, alles zoals beloofd voor een nette prijs en correct geleverd.

Ik kom graag weer terug.

Snelle nette service

Per abuis verkeerde hoesje besteld. Omruilservice was snel, 3 dagen later het juiste hoesje in huis.

Snelheid

Snel en goede producten

Slecht

Producten zijn goed maar de website is misleidend met retounering ook staat op de website het soms verkeerd uitgebeeld en onduidelijk.

Blijven spammen de om beoordelingen

Heb meerdere mails gekregen om een review te plaatsen. Zeer hinderlijk. Maar bij deze. Geniet er van.

levering vlot, afhandeling klacht slecht

Na 4 weken vertoont mijn relatief duur lederen hoesje forse slijtage plekken en is de harde zwarte kunststof bescherming door het leer heen zichtbaar. Melding hierover wordt door Applehoesje afgedaan met "slijtage is heel normaal, geen garantie tenzij product defect is". Dit mag simpelweg niet gebeuren na 4 weken normaal gebruik. Slechte afhandeling door Appelhoesje!

Leveringen te laat

Artikel na 6 dagen nog steeds niet ontvangen.

Prima ervaring

Tijdige levering, goede producten, overzichtelijke website.

Fijne service als je altijd wat besteld .pakketje komt netjes aan altijd bedankt.

Gewoon helemaal oké.