Snel en netjes

Goede ervaring. Zeker aan te raden.

Prima produkt en snel bezorgd

Bij Appelhoes.nl een Gear4 telefoonhoesje gekocht. Kwaliteit en prijs zijn prima en de volgende dag werd mijn bestelling gratis bezorgd. Kortom, ik ben tevreden.

Slecht

Belkin 3 in 1 boost charger gekocht. Er zou een gratis belkin powerbank mee geleverd worden. Bestelling is begin juni gedaan. De charger heb ik ontvangen. De powerbank is mij beloofd dat die nog wordt na gestuurd. We zijn inmiddels 2 maanden verder en nog steeds geen powerbank.

Perfecte levering

snelle en complete levering.

Erg tevreden

De drie bestelde producten voldoen helemaal aan onze verwachting. Ze werden goed verpakt en op tijd bij ons bezorgd. We hebben er veel plezier van.

Soepel en snel

Goede communicatie, niks op aan te merken!

Housse ipad pro.

Je suis enchanté de la housse Ipad pro 12,9. Rapidité, le colis était bien emballé, la prochaine fois je vais prendre votre société. Bien à vous.

Hoes paste niet.

Onduidelijke foto’s op site

Matige kwaliteit maar ook niet heel duur

De ipad hoes die ik had besteld zou je iPad rechtop moeten kunnen laten staan maar daar is de kwaliteit helaas te laag voor, valt gelijk om. Verder is de kleur wel heel mooi

Snelle service. Vrijdags besteld zaterdag binnen. Zoals op de site staat.

Snelle verzending van een prima product

Even dacht ik dat de screen cover niet goed hechtte maar zoals beschreven; na 24-48 zat ‘ie perfect. Blij mee.

product is zoals omschreven en heeft een goede kwaliteit!

Snelle levering en een goeie bescherming voor mijn applewatch. Ik ben er blij mee

Snelle afhandeling en levering

Fijne website met ruime keuze

Fijne website met ruime keuze Uitleg over welk hoesje de juiste is voor jouw iPad. Verschillende kleuren, met aantrekkelijke prijs.

Onbeschoft!

Ik had klacht over een product, gaat mij verder niet om het geld maar het feit hoe onbeschoft er gecorrespondeerd wordt dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. Letterlijk voor leugenaar uitgemaakt.

Mooi verpakt, goede kwaliteit

Prima service!

Prima product

Product is snel geleverd en voldoet helemaal aan de wensen van mij.

WAARDELOOS

Verkeerde product ontvangen. Aantal keren geprobeerd om het uit te leggen, met toegevoegde foto’s en links, maar ze blijven zeggen dat ik toch de juiste product heb. Vervolgens naar de postbus gegaan om product te retourneren, krijg ik te horen dat ik €7 en nog wat moet betalen voor het versturen van pakket. Blijkbaar bieden ze geen gratis retourservice aan, ook al ligt de fout aan hun! Weer een mail gestuurd daarover en weer zeggen ze dat ik de juiste product heb en dat ik het eventueel kan retourneren tegen de betaling! **********. Meer niet.

Heel tevreden!

Snelle en perfecte levering.

Uitstekende ervaring

Snelle en correcte levering

Topmateriaal en uitstekende service!!!

Ik had dringend een houder voor de iPad nodig. Dag na bestelling geleverd. Topservice

Betrouwbare webshop

Meerdere keren besteld bij appelhoes. Nooit problemen gehad.