Vlotte levering, goed product.

Mijn bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van het bestelde was top!

Snel en probleemloos

Snel en probleemloos.

Webshop anno 2022; snelle levering, duidelijke informatie, overzichtelijke webshop en netjes verpakt. Top! Erg blij mee!

nette en vlotte bezorging

conform bestelling, goed prodcut tegen billijke prijs

Dé hoes ik zocht en die goed past keurig en snel ontvangen!

De hoes keurig als omschreven besteld en snel ontvangen. Nu nog even wachten op hoelang ie mee gaat. Maar dat zal wel goed zijn, lijkt me.

uitstekende levering

overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Top.

Snelle levering en zeer goede producten.

Helemaal top!

Perfect!

Zeer tevreden. Foto van het artikel komt overeen met het product. En snelle levering.

Waardeloze communicatie

Ik geef niet 1 ster, omdat mijn eerste bestelling netjes de volgende dag geleverd werd. Echter was dit hoesje niet naar wens dus heb ik deze geretourneerd en een andere besteld. Die was ook op tijd verzonden, en de dag erna stond er dat hij bezorgd was in mijn brievenbus. Echter was het pakketje nergens te bekennen. Na contact te hebben gehad met postnl, werd ik verwezen naar de afzender omdat die verantwoordelijk zijn. Jullie hebben mij verteld dat het pakket in de buurt is (no ****..) dus dat ik nog moest wachten (dit was inmiddels een week later). Na nog een week gewacht te hebben toch weer opnieuw contact opgenomen met de vraag of ze een oplossing hadden, waarop ik het eigenwijze antwoord kreeg ''vanwaar neemt u pas na 14 dagen contact op, we kunnen u nu geen terugbetaling geven.'' Dit was voor mijn de druppel, aangezien ik al eerder en vaker contact had opgenomen. Een geïrriteerde maar netjese mail teruggestuurd, vervolgens geen antwoord hierop gekregen, alleen een bevestiging van een nieuwe bestelling die onderweg zou zijn. Geen onderhandeling van teruggave geld of nieuw product, niets. De beslissing was zelf al genomen, zonder dat ook maar te laten weten. Enige positieve is dat dit derde pakketje de dag erna is afgeleverd en hetzelfde hoesje als ik toen besteld had.

Prima service snel geleverd.

Geen communicatie

Een vraag gesteld over de kosten van retourneren. Op de website stond alleen "maatvoering; van telefoon tot tablet" , alleen was de tablethouder niet groot genoeg voor mijn tablet. Gevraagd over wie dan de kosten van de retourzending moest dragen, aangezien de informatie op de website niet juist was. Niks meer van gehoord. Uiteindelijk de beugel aangepast en zelf passend gemaakt. Ga zelf niks meer bestellen bij Appelmoes, want ik vind communicatie erg belangrijk. Met vriendelijke groet, Ab

Makkelijk, snel en goed.

Gewoon goed: snelle levering, goede producten.

Geen garantie en onbehoorlijke reactie

Ik kocht een duur leren case voor mijn iPhone 13 mini. Binnen 3 maanden netjes gebruik ontstonden al scheurtjes in de randen aan de binnenkant. De rest van het hoesje ziet er nog als nieuw uit. Mijn beroep op garantie werd op onbehoorlijke wijze afgedaan. Eerst werd gesteld dat op mijn foto’s geen defect was te zien! Vervolgens dat er pas sprake is van garantie als het hoesje niet meer bruikbaar is of defect en dat het hier normale gebruikersschade betreft. Zelfs binnen 3 maanden! De toon was onvriendelijk. Heb in een winkel waar ze hetzelfde hoesje verkopen gevraagd hoe zij naar mijn hoesje kijken en daar zou ik onder garantie een nieuw hoesje hebben gekregen. Ik ben klaar met Appelhoes en zal er nooit meer iets kopen!

Supersnelle service

Zoals beloofd, de vlg dag lag die in mijn brievenbus!

Helemaal oke

Valt niets aan te verbeteren.

Snelle levering, mooi hoesje

Appelhoes heeft mooie producten voor de Apple producten. Dit keer een hoesje besteld voor mijn iPhone 13. Past perfect

Goed hoesje, snel geleverd

Gevonden wat ik zocht, volgende dag geleverd

snelle service

Product zoals verwacht snel ontvangen

Mooi hoesje voor een prima prijs

Duidelijke website, en snelle en correcte aflevering.

Duidelijke website, en snelle en correcte aflevering. bij alle bestellingen

Product en levering top.

In eerste instantie het verkeerde product gekregen. Na een kort mailtje is direct het juiste product opgestuurd. Top

Mooi aanbod, prima prijzen

Weinig bijzonders te melden behoudens het ruime aanbod en mooie prijzen. Goede kwaliteit materiaal en snelle verzending.

Exacte levering en maten

Exacte levering en maten

Snelle levering, goede producten

Levert snel en heeft goede producten in huis.

Top hoes!

Wat een geweldige hoes, makkelijk vast te houden, stevig en ook de scherm protectie is makkelijk aan te brengen. Goede oplossing voor een optimaal en veelvuldig gebruik van mijn IPad zonder dat er angst is deze te beschadigen of als deze onverhoopt mocht vallen, dat ik niet meteen met een kapotte IPad zit.