Goed aanbod, snelle levering

Mooie producten op voorraad, wordt snel en goed verpakt verstuurd.

Nvt

Nvt

Fijne bescherming

Een mooie lekker zachte ( van binnen en buiten) hoes voor een wel heel redelijk prijsje. De rits blijft vrij van de MacBook, daardoor komen er ook geen krassen op.

Positief

Snel geleverd, goed verpakt. Produkt van uitstekende kwaliteit.

Nog niets ontvangen

Post NL geeft steeds aan dat het in de brievenbus bezorgd wordt, zelfs dat het al bezorgd is, maar na vijf dagen nog niets ontvangen!

Alles prima!

Helemaal blij met de screenprotectors en het hoesje dat ik bij jullie besteld heb. Netjes verpakt en snel geleverd.

Probleemloos

Netjes op tijd geleverd zelfs met de feestdagen

Correcte afhandeling

Snelle afhandeling en correcte levering

Zeer tevreden met het geleverde Appelhoesje.

Alles goed ontvangen

Mooie hoes en snel bezorgd!

Snel kiezen, goede keuze en snel in huis.

Snel, goed, vriendelijk, kealit

Top bedrijf!

Uitstekend webshop!

ik bestelde de verkeerde hoes en met super snel schakelen had ik de volgende dag de goede hoes binne

bizar goed! In deze tijd waarin je zelden iets kan wijzigen of kan retourneren met direct het goede terug bestellen, is dit bedfrijf een echte uitzondering. snel schakelen, snelle super vriendelijke service. ik kom hier zeker terug voor een fijn appelhoesje te bestellen als het tijd is.

Snelle verzending!

Snelle verzending, perfect verpakt en in dit geval de beste deal online!

Dun hoesje van goede kwaliteit

Het hoesje is dun en van goede kwaliteit. De kap over het deksel blijft zonder dubbelzijdig plakband zitten. De verzending ging snel. Deze kon door de brievenbus doordat Appelhoes van te voren het doosje verwijdert.

Heb het product nog niet maar al wel 4 mails om een reactie achter te laten

Heb het product nog niet ontvangen, volgens track en trace is het al wel bezorgd maar dat is niet zo. Op de website en als reactie op mijn mail zeggen ze dat dit vaker gebeurd en dat ik nog langer moet wachten, maar snap niet dat dit vaker gebeurd want bij alle andere winkels is dit nog nooit gebeurd. Verder heb ik al wel onderhand 4 automatische mails gehad om dit product te beoordelen terwijl het niet eens bezorgd is.

Momenteel nog geen hoesje

Wij bestelden een verkeerd hoesje en momenteel heb ik dat hoesje betaald en 6,99€ om dit retour te zenden. Er was nochthans aangegeven dat retourneren (onbeschadigd, in originele verpakking) gratis was. Ik vind het ook vreemd dat er niet gevraagd werd tegen welk hoesje er dan wel omgeruild moest worden, heb dat dan maar zelf in een opmerking toegevoegd. Afwachten dus of er nog een hoesje bij ons geraakt...

Tel gaat super lang mee ligt goed in de hand en is beschermd

Mooie hoes voor een prima prijs

Ik heb een hoes voor mijn i-Pad air gekocht en hij past perfect. Niet zo'n enorm dure van apple zelf, deze is leuker van kleur en dient het zelfde doel. Ook snel geleverd.

Snelle verzending !

Goed verpakt, snelle verzending; duidelijke foto’s- prima

Too

Slechte service

Levertijd niet als gecommuniceerd, “vandaag verzonden” is standaard alleen aanmelden bij postNL en nog niet aan ze geven, moeilijk doen bij retouren…

Perfect geregeld ,netjes bezorgd

Netjes geregeld,pakket was te zien in mijn postapp. Helaas was post.nl traag met bezorgen.

Product is nog steeds niet afgeleverd.

Laatste bericht van PostNL dat het zou worden bezorgd maar daarna radiostilte.