Supersnelle levering

Mooie keuze en supersnelle levering.

Prima hoesje. Maar de wet wipe was helemaal uitgedroogd.

Prima hoesje. Maar de wet wipe was helemaal uitgedroogd.

Prima product, Post NL zorgt voor -/- één ster

Wellicht goed om met andere bezorger aan de slag te gaan. 4x bericht wel leveren te laat leveren en dag na leveren bericht dat die dag geleverd wordt. M.a.w. ergernis en spam!

Goede levering, mooi hoesje, met een week gescheurd

Ik ben blij met hoe het hoesje is. Wel ontzettend jammer dat hij binnen een week al gescheurd is bij de home knop

Eenvoudig besteld en supersnel geleverd

Als je ‘s avond laat besteld en tussen de middag al het product ontvangt, weet je dat er een goede organisatie achter zit! Dat valt in de positieve zin op. Het product doet wat jet moet doen; beschermen van de mac. Blijf zo doorgaan

Snel, accuraat,

Helemaal prima

Snelle levering, goed hoesje en oplader

Handig en ideaal

Het is degelijk en doordat je het vast kan draaien blijft het goed vast zitten in de bekerhouder.

Goede webwinkel

Vaker hoesjes besteld bij Appelhoes en is een aanrader. Snelle correcte afhandeling alles goed verpakt!

Snelle en gemakkelijk bestelprocedure. Product naar verwachting.

Fijne hoes. Niet heel transparant, maar wel stevig. Beschermd erg goed.

Prima producten, vreselijke klantenservice

De manier waarop medewerkers met klanten omgaan en de toon en taal die gebruikt wordt is ronduit verschrikkelijk. Helaas had ik voor mijn aankoop dit bedrijf niet gescreend, anders had ik vanwege de vele negatieve ervaringen hier nooit gekocht!

Prima omruilservice

Ook met het omruilen van je product doen ze bij Appelhoes niet moeilijk. Voorwaarde is wel dat het product in de originele verpakking wordt teruggestuurd.

Heel mooi hoesje

Top hoesje heel snel geleverd

Snelle verzending

Prima service, snelle verzending. Het retourproces is een beetje omslachtig, Eerst een mail sturen en dan krijg je pas een reactie met het antwoordnummer.

Koop hier niks!!

Hele slechte service. Niet te bereiken met bellen. Ze lichten je op! Koop hier niks!!!

Uitstekend!

De hoes is van hoge kwaliteit en snel geleverd!

Snel geleverd, goed verpakt en super service

Aanvankelijk dacht ik een verkeerd artikel besteld te hebben en wilde ik retourneren, maar via emailwisselingen bleek het toch goed te zijn, na helemaal onomkeerbaar uit te pakken. Appelmoes was geduldig en reageerde heel snel

Slecht

Apple powerbank besteld bij deze zaak. Ik liet het afleveren bij PostNL punt. Pakket was beschadigd en inhoud was leeg. Dit meteen aangekaart bij de webshop en medewerker schiet meteen in de aanval. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken hier. Webshop geeft aan dat ik voor ontvangst heb getekend dus met andere woorden zoek het maar uit. PostNL is een onderzoek gestart maar hier heb ik weinig vertrouwen in daar ik veel recensies heb gelezen dat sommige klanten al maanden wachten en aan het lijntje worden gehouden. Dus ik hou m’n hart vast!

Verkeerde hoesje gestuurd

Ik heb een Hoesje voor mijn iPhone 13 pro besteld en volgens de bon was het voor de IPhone 13 pro maar hij paste helemaal niet. Juist 1 dag voor mijn vakantie balen dus hoop dat het resort proces wel werkt

perfect

Snelle levering en een goed product

Keuze en snel gezorgd!

Snelle levering, goed product!

Heel tevreden.

Snelle levering en goed produkt

Genoeg keuze op website, een plezierige afhandeling en snelle levering.

Kleur en product komen overeen met de website

Gebruik nog week.