Zeer accuraat st, snel

Mijn om te ruilen nieuwe hoes was er binnen n paar dagen

Fijne webshop

Ik heb hier al meermaals besteld en elke keer was dit een prima ervaring. De bestelling wordt snel verzonden.

Gewoon goed

Goede prijs / kwaliteit, hetgeen je anno nu van een webshop mg verwachten. Aanrader

Had het hoesje snel in huis, top!

Dit keer geen problemen met levering door PostNL

Zoals gewoonlijk probeert PostNL ook bij afwezigheid toch af te leveren, in plaats van de pakjes simpelweg naar een PostNL punt te brengen. In een flatgebouw heeft dit al vaak voor problemen gezorgd (beschadiging, diefstal, nonchalance,...). Dit keer is alles goed gelopen. Wat Appelhoes betreft : geen problemen

Is een zeer goed merk van het hoesje!

Heb nog een hoesje van dit merk welke nog steeds gebruikt word.maar wou er back cover hebben voor mijn iPhone 11.Heb al veel hoesjes getest van andere merken die het net niet waren maar deze wel!Een aanrader!

Goede hoes

Na een aantal jaren intensief gebruik was de hoes aan vervanging toe. Uiteraard weer een pip boy pipetto de unieke vouwmogelijkheden maken dat je geen andere kunt kiezen. Was wel een beetje verbaasd over de doorzichtige achterkant maar goed zien we het appeltje oorknop eens

super hardcase, snel geleverd.

mooie hardcase, een stukje zekerheid erbij, snelle service.

Goed spul , scherpe prijzen

In mijn zoektocht naar hoesjes en screen protectors voor mijn iPhone en iWatch ben ik mij een partij troep tegen gekomen. Of partijen die zeggen bepaalde merken te verkopen en als je het ontvangt is het herpakt (en blanco). Maar wel iedere keer inferieur spul. Bij appelhoes dus niet. Keer op keer klopt het en is het a-kwaliteit spul. En scherp geprijsd. Nadeel is wel dat appelhoes kleine items per brievenbus post stuurt. Dat duurt hier 3 dagen langer, maar daar kan appelhoes niets aan doen. Gewoon erg goed !

Goed product. Lange levertijd

Bestellen en betalen ging gemakkelijk maar het duurde vier werkdagen voor het in huis was.

Helemaal prima!

Veel keuze. Bestelling geplaatst en dag nadien al in huis.

Bestelling en levering waren prima. Prijs was ook aantrekkelijk in vergelijking met andere verkopers.

Gewoon top

Snelle levering en top producten!!

Prima product

Snelle levering van een prima product

Te kleine hoes!

Het hoesje is eigenlijk te klein voor de telefoon. Je krijgt er de telefoon bijna niet meer uit en dan steekt hij er maar half in. De service van Appelhoes en bezorging zijn oké!

Prima telefoonhoes

Snelle levering. Stevige en mooie lederen hoes.

Perfect macally toetsenbord

Netjes verpakt, snel geleverd en toetsenbord werkt perfect. Aanrader!

iPhone

snel en goed

Goed product

Prima product, snelle levering

Makkelijk bestellen, goede producten en snelle levering

Eenvoudig bestellen en echt veel keuze voor veel verschillende iPhones. De bestelde spullen waren snel binnen en zijn van hoede kwaliteit.

Snel, correct en uiterst tevreden met het product!

Mooie producten snel geleverd

Ik heb al meerdere keren besteld bij appelhoes. Telefoonhoesjes, screenprotectors en oplaadkabels. Altijd alles in orde. De foto’s en omschrijvingen op de site zijn duidelijk. De producten worden snel en netjes geleverd. Gewoon alles in orde.

Snel en kwaliteit

Mooie standaard, snel geleverd! Netjes verpakt.

Snel en goed

Helemaal tevreden mee