Prima .

Uitstekende prijs/kwaliteit . Snelle levering. Product zoals verwacht

Terugbetaling gebeurd niet

Als je iets terug stuurt wordt niets terugbetaald !!!!

Grote teleurstelling

Ik had een incipio-hoes. Zwart. Zo stond deze ook geadverteerd. Het blijkt echter een spiegelende doorzichtige te zijn met een zwart randje, waarbij de knoppen niet goed werken. Goedkoop flut werk. Jammer. Niet weer bij jullie, tenzij jullie een goede opsturen. Mvg Jan Lonink 0653882750

Prima service!

Besteld, snel in huis en naar verwachting geleverd! Kortom, niks op aan te merken!

Zeer correcte en ervaring

Zeer correcte ervaring. Bij de bestelling was er blijkbaar iets misgelopen met het ingeven van ons adres. Appelhoes contacteerde ons hierover en de dag erna hadden we onze bestelling in huis. Aanrader !!

netjes afgehandeld

ok

Hoesje kwam niet geheel overeen met foto

Ten eerste, heel tevreden met het product en de levering. Verliep soepel en snel. Fijn, want ik had nog niet eerder iets besteld bij Appelhoes. Maar, ten tweede, kreeg ik een iets andere hoes dan op de foto. Het merk is hetzelfde. De kleur bruin (leer), wilde ik ook. Maar het is jammer, dat het leer gladder en donkerder is, dan op de foto stond (ook geen oranje stiksel, maar bruin). Overigens had ik hiervoor (vrijwel) precies hetzelfde hoesje van het merk Decoded, als op de foto (qua kleur en ontwerp). Maar die was voor mijn oude en kleinere iphone5. Die hoes is na 4 jaar nog steeds in perfecte staat. Dus geweldige kwaliteit. Vandaar dat ik hem opnieuw koos. Maar goed, een klein beetje anders kan ik wel accepteren. Op de website van decoded zelf, zie ik ook beide versies staan. Maar er is geen onderscheid gemaakt in naam en type. Dus ontstaat er een begrijpelijke fout. De kleur die ik ontving is bijna paars-bruin. Ik heb geen zin om er moeite in te steken om alsnog de juiste versie te krijgen. Daarbij is het merk gewoon erg goed. Hoe dan ook, tevreden.

alles was in orde bedankt

Snel geregeld

Hoesje voor mijn iPhone besteld en gewoon supersnel in huis.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Perfecte bescherming voor je Iphone

Perfecte bescherming zonder dat je iets van het mooie uiterlijk van je Iphone mist. Goede grip.

Gewoonweg altijd goed

Overzichtelijke website, veel aanbod, goede prijzen en snelle levering en service. Kortom, geweldig!

Excellent

Kwaliteitsproducten, concurrerende prijzen en snelle levering. Service heb ik nog nooit gebruik van hoeven maken!

Fijn hoesje!

Mooi fijn dun hoesje voor de iPhone

Een muis besteld en binnen gekregen dus niet zoveel over te vertellen

Zeer fijne levering

duidelijke omschrijving, vlug geleverd en goed product!

duidelijke omschrijving, vlug geleverd en goed product!

Prima webshop. Snel geleverd

Prima geregeld!

Snelle levering, product is netjes verpakt geleverd.

Prima hoesjes

Snelke levering

beeldig qua uiterlijk. jammer dat er geen uitleg staat over aan/uit/instellen van tijd.

Prima service in korte tijd geleverd

Perfect gedaan!

Niet tevreden

Ik heb niks ontvangen

Snelle levering en goed product

Snel en goed