Snelle bezorging en redelijke prijs

Ik had een nieuwe hoes voor de iPad nodig en kwam terecht op deze site. Vlotjes bestelde ik het gewenste en, zoals beloofd, de volgende ochtend lag het bestelde in de brievenbus. Wat ze beloven komt (dus) uit. Over de hoes ben ik uitermate tevreden.

Geweldige hoofdsteun voor de ipad

De hoofdsteun voor de ipad werkt perfect! Binnen een dag geleverd. Super!

Uitstekende service

Op zich niet bijzonder als je krijgt wat wordt beloofd maar vaak is het anders. Hier komt men de afspraken 100% na. Prima kwaliteit dus een echte aanrader.

Snelle levering en een goed product

Duidelijke informate.

Fijne hoes!

Past goed, blij mee.

Goed, maar.....

Tot dusver prima ervaring met Appelhoes. Ook al verschillende hoezen besteld in recente verleden. Maar gisteren wilde ik een pakketje retourneren. Op de site gekeken hoe dat moet - ik ben andere bedrijven gewend wat dit betreft en gaat het heel informatief en gemakkelijk. Regel aangevinkt van: retour en geld terug. Een formuliertje ingevuld en die kreeg ik op de mail. Gevraagd hoe verder - krijg je een label(?) - moet dit mailtje in het pakje(?). Gewoon beetje mager en niet duidelijk voor mij. Mails gestuurd en geen reactie... Ook moet je bij Geld terug zelf de verzendkosten betalen - oke, een keuze en niet erg. Maar dat je niets terug hoort van even wat instructie... Wat bij anderen ruim en helder is. Die mail met wat ik heb ingevuld in het formulier op site, maar in pakje gedaan en waar het naar toe moet, kan een ander adres zijn voor retour, maar gewoon maar adres aangehouden wat op site/factuur stond. Maar...., het pakje ligt hier thuis nog - ik durf het niet op te sturen. Als je ze nodig hebt in jouw voordeel, lijkt iedereen in slaap en wat gebeurt er met het opgestuurde pakje(?) Vertrouw het niet meer. Dat geeft helaas ook te denken hier niet meer naar toe te gaan - JAMMER, want over bestellingen en verzendingen was ik heel tevreden... Jammer jongens, even dat wat extraatje voor een goeie klant.

Super tevreden over het hoesje en de bezorging

Ik heb dit hoesje op aanraden van mijn dochter (zij heeft eerder bij jullie een hoesje besteld) bij jullie besteld. Prima geleverd, niet te duur en snel in mijn bezit.

Correcte levering enige product

Op tijd geleverd. Mooie iPad hoes. Zeer tevreden

Top, goeie prijs en zeer snel!

Top, goeie prijs en zeer snel!

Snel, goed product

Snel bezorgd als beloofd, altijd netjes verpakt en goeie producten.

Tevreden

Netjes en op tijd geleverd

Goed hoesje

Aardig hoesje waar ik tevreden mee ben, maar ik denk dat het luxe verpakkings materiaal waar het hoesje in zat verpakt naar mijn gevoel 8x meer heeft gekost dan dan het flinterdunne hoesje zelf :-P

Heel tevreden

Snel, prima producten

Snel verzonden. Fijne producten, blij mee!

Snelle levering en goed materiaal van hoesje

Prima ervaring

Snel gevonden wat ik zocht, nog sneller geleverd na bestelling.

Bestellen, betalen en volgende dag geleverd. Makkelijk, snel en je krijgt wat er wordt beloofd. Gewoon top!

Mooi product, snelle levering.

Stevig en prachtig hoesje, veel keus en heel snel geleverd.

Uitstekende service

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede producten

Snelle service en levering

Goede ervaring

Art. Netjes afgeleverd Tevreden over het product

Nog niets ontvangen 4 dagen na bestellen

Nog niets ontvangen

Goede kwaliteit en snelle levering!

Geen problemen gehad.

Prima prijs, snelle levering.

In mijn zoektocht naar een apple toetsenbord met draad kwam ik op Applehoes die van Matias tegen. Prijs was goed, levering was snel en het werkt zoals het moet. Top dus.