Goed, maar.....
Tot dusver prima ervaring met Appelhoes. Ook al verschillende hoezen besteld in recente verleden. Maar gisteren wilde ik een pakketje retourneren. Op de site gekeken hoe dat moet - ik ben andere bedrijven gewend wat dit betreft en gaat het heel informatief en gemakkelijk.
Regel aangevinkt van: retour en geld terug. Een formuliertje ingevuld en die kreeg ik op de mail. Gevraagd hoe verder - krijg je een label(?) - moet dit mailtje in het pakje(?). Gewoon beetje mager en niet duidelijk voor mij. Mails gestuurd en geen reactie... Ook moet je bij Geld terug zelf de verzendkosten betalen - oke, een keuze en niet erg. Maar dat je niets terug hoort van even wat instructie... Wat bij anderen ruim en helder is. Die mail met wat ik heb ingevuld in het formulier op site, maar in pakje gedaan en waar het naar toe moet, kan een ander adres zijn voor retour, maar gewoon maar adres aangehouden wat op site/factuur stond. Maar...., het pakje ligt hier thuis nog - ik durf het niet op te sturen. Als je ze nodig hebt in jouw voordeel, lijkt iedereen in slaap en wat gebeurt er met het opgestuurde pakje(?) Vertrouw het niet meer. Dat geeft helaas ook te denken hier niet meer naar toe te gaan - JAMMER, want over bestellingen en verzendingen was ik heel tevreden... Jammer jongens, even dat wat extraatje voor een goeie klant.